И даље на слободи

Надзорне камере АТВ-а снимиле педофила док је бјежао!

  • Извор: АТВ
  • 08.11.2023. 11:15

Одбјегли осуђеник Ивица Мишковић из Какња побјегао је кроз прозор на приземљу зграде Основног суда у Бањалуци, а надзорне камере АТВ-а снимиле су Мишковића у тренутку док је бјежао.

Мишковић је, након што је побјегао кроз прозор зграде суда, трчао је кроз Гундулићеву улицу из правца Алеје Светог Саве. Мишковића су и снимиле надзорне камере Адико банке, како бјежи иза зграда. Након тога му се губи сваки траг.

Подсјећамо, Мишковић је, након што је осуђен на четири године затвора због полне злоупотребе дјетета, из суднице доведен у просторију за задржавање која се налази у приземљу зграде.

Кроз овај прозор је побјегао осуђени педофил!

Кроз овај прозор је побјегао осуђени педофил!

”Ту је чекао да му се уручи рјешење, а онда је искористио прилику и гурнуо полицајку која је била уз њега. Она је пала на радијатор и покушала је да га спријечи у бјекству, али није успјела и том приликом је лакше повријеђена”, наводи добро упућени извор АТВ-а.

Он појашњава да је Мишковић потом кренуо према Врховном суду Републике Српске и кружном току на раскрсници Алеје Светог Саве и Гундулићеве улице. 

Бањалучани опрез: Ако видите овог човјека зовите полицију

Бањалучани опрез: Ако видите овог човјека зовите полицију

”Бјежао је према насељу Борик и ту му се изгубио сваки траг. Будући да код себе није имао ни документе, ни новац није могао далеко да умакне, али му се брзо изгубио траг. Због тога се не искључује могућност да је имао помагача који га је чекао и одвезао. Такође постоји могућност и да се негдје сакрио”, наводи извор АТВ-а.

Одбјегли притвореник још није лоциран, потрага у току

Одбјегли притвореник још није лоциран, потрага у току

Подсјетимо, Мишковић је побјегао након што је му је изречена пресуда од четири године затвора. Према незваничним информацијама осуђен је због обљубе 9-годишње дјевојчице, иначе кћерка његовог пасторка. Случај је пријављен 2021. године, а оптужница против Мишковића је потврђена прошле године. Дуго времена је био у бјекству и за њим је расписана потјерница на основу које је ухапшен у Њемачкој и изручен правосуђу Српске.

На Фејсбук страници "Стоп педофилија" раније је објављена његова фотографија, као и информација да је напаствовао дјечака од 12 година у Какњу, а касније и деветогодишњу дјевојчицу у Бањалуци.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.