Лажна пријава

Након пожара ватрогасце оптужио за крађу новца који је узела његова жена!

Приједорчанин Д.В. и његова супруга Г.В. лажно су пријавили да су им, приликом гашења пожара у кући, ватрогасци украли 8.360 КМ!?

Како сазнаје АТВ због ове лажне пријаве неколико ватрогасаца су, ни криви ни дужни, доживјели велике неугодности. Саслушавани су у полицији, испитивани на полиграфу, а све како би покушали да се ”оперу” од лажне оптужбе.

За то вријеме брачни пар је отишао корак даље, па су чак инсценирали да неко покушава да их уцјењује како би им вратио новац. Испоставило се да су сами себи слали поруке уцјењивачког садржаја...

Због овог случаја ПУ Приједор је против супружника Д.В. и Г.В. јуче доставила извјештај Окружном јавном тужилаштву у Приједору због сумње да су починили кривично дјело лажно пријављивање.

”Полиција је 16. новембра запримила пријаву од Д.В. из Приједора да му је током интервенције ватрогасаца у кући на гашењу пожара отуђен новац у износу од 8.360 КМ. Предузетим мјерама и радњама утврђено је да је члан породице пријавитеља Г.В. током пожара изнијела спорни новац из унутрашњости куће”, наводе у полицији. 

Додају да је накнадно од стране полицијских службеника пронађен спорни новац у комплетном износу и утврђено је да су Д.В. и Г.В. починили кривично дјело лажно пријављивање кривичног дјела, што је пријављено тужилаштву.

Незванично сазнајемо да у тренутку пријаве Д.В. није био свјестан да је његова супруга изнијела новац из куће. Међутим, она му је то касније саопштила, али умјесто да јаве истражним органима да је новац пронађен одлучили су да се ”праве Енглези”, компликујући живот неколицини ватрогасаца, али и самим себи.

У покушају сплеткарења су се толико запетљали да су инсценирали покушај уцјене, што су такође лажно пријавили и довели се у ситауцију да ће обоје кривично одговарати.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм