Притвор

Напао супругу, па узео пушку пријетивши да ће убити њеног стрица и себе!

Основни суд у Добоју одредио је једномјесечни притвор за Н.Ћ. (33) из Бање Врућице осумњиченом да је у присуству малољетне дјеце физички напао ванбрачну супругу Р.К., те да је пријетио убиством њеном стрицу С.К.

Њему се на стављају кривична дјела насиље у породици и угрожавање сигурности.

”Осумњичени се терети да је 15. јануара око поноћи у породичној кући насиљем угрозио спокојство и тјелесни интегритет своје ванбрачне супруге Р.К. тако што ју је након свађе, у присуству њихово двоје малољетне дјеце, рукама одгурнуо и оборио на под”, саопштило је Окружно јавно тужилаштво у Добоју.

Додају да је исти дан Н.Ћ. око 12.15 часова угрозио сигурност С.К. пријетњом да ће га убити.

”Осумњичени је из куће узео ловачку пушку, са опасачем и муницијом и, у присуству другог лица које је боравило у кући, убацио два метка у цијев пушке наводећи да иде убити С.К., па онда себе. Након тога је са оружјем изашао из куће и кренуо према Теслићу. Пријетње су пренесене  С.К., што је код њега изазвало осјећај страха и узнемирености за властити живот”, наводи Тужилаштво.

Додају да је притвор предложен због бојазни да ће боравком на слободи осумњичени поновити или учинити дјело којим је пријетио. Судија за претходни поступак је прихватио приједлог за притвор. Одбрана је уложила жалбу на ту одлуку коју је вијеће Основног суда у Добоју одбило као неосновану.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина