Село Злот

Наставља се потрага за тијелом Данке Илић: Полиција претражује већ претражене дијелове

  • Извор: Блиц
  • 13.04.2024. 08:26

У потрази за тијелом Данке Илић (2) полиција је кренула у нови преглед већ претражених дијелова села Злот због могућности да је неки детаљ промакао или су саучесници помјерали више пута дјевојчицино тијело.

У случају убиства Данке Илић, истражитељи ништа не препуштају случају, а како наводи извор претраживаће се нове површине, али и већ претражени дијелови.

"То ће се радити због могућности да је неки детаљ промакао, или да је неко од саучесника помјерао тијело у намјери да остане сакривено“, каже извор.

Светлана клечи поред сандука у којем је њен син Далибор Драгијевић, пали му свијећу

Светлана клечи поред сандука у којем је њен син Далибор Драгијевић, пали му свијећу

Подсјетимо, полиција провјерава све шахтове и резервоаре који су активни или неактивни и природни и вјештачки системи за наводњавање јер су осумњичени за убиство Дејан Драгијевић и Срђан Јанковић радили у ЈКП "Водовод" и по природи посла добро познају те системе.

Полиција је испразнила септичку јаму у дворишту куће осумњиченог Дејана Драгијевића у селу Злот, а потом је у њега ушао и багер, а прегледан је и бунар који се налази у сусједном дворишту.

"Њему се барем зна гдје је гроб, а јадном дјетету.." Гдје је тијело Данке Илић?

Ватрогасци спасиоци су током потраге испумпавали и воду из оближње мочваре.

Далибор Драгијевић, који је преминуо у ноћи између 6. и 7. априла у полицијској станици, признао је да је помогао брату да се ријеши тијела двогодишње Данке. Он је у полицији набројао око 20 локација на којима би могло да се налази тијело међутим, полиција на тим мјестима није пронашла ништа.

Он и његов брат Дејан су дали на десетине погрешних локација које су интензивно претражене у потрази за тијелом.

Ово су кључни докази против осумњичених за убиство мале Данке: Пријети им доживотна робија

Ово су кључни докази против осумњичених за убиство мале Данке: Пријети им доживотна робија

Данка Илић је нестала 26. марта у месту Бањско поље када је са мајком Иваном и трогодишњим братом отишла на породично имање.

За дјевојчицом се трагало девет дана, а онда су 4. априла осумњичени Јанковић и Драгијевић ухапшени када су открили шта су урадили.

Јанковић и Драгијевић су, како се сумња, дјевојчицу најприје ударили службеним аутом. Драгијевић је затим наводно дјевојчицу удавио, а онда су се ријешили тијела које до сада није пронађено.

Кецкаровић за Досије о убиству мале Данке: Временски период значајно утиче на трагове

Кецкаровић за Досије о убиству мале Данке: Временски период значајно утиче на трагове

Драгијевић је пред тужиоцем признао злочин, док се Јанковић бранио ћутањем. Обојици је потом одређен притвор до 30 дана.

Полиција је у међувремену ухапсила Радета и сада покојног Далибора Драгијевића, због сумње да су му помогли да премјести тијело убијене дјевојчице.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: