Mostar

Navijači razbili izlog kladionice i pretukli jednu osobu (VIDEO)

  • Извор: АТВ
  • 05.09.2022. 12:34

Grupa maskiranih osoba "Ultrasa", navijača Zrnjskog, u nedjelju naveče su palicama i drugim predmetima oštetili kladionicu Sport Plus Win i UO Qvatro u Opinama te povrijedila jednu osobu iz Mostara, javljaju federalni mediji.

"PS Mostar Centar su 4. septembra izvijestili građani da grupa maskiranih osoba pravi nered te da lupaju stakla na kladionici Sport Plus Win u Opinama", saopštno je u ponedjeljak iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako se navodi, na lice mjesta upućene su patrole policije koje su utvrdile da su navedene osobe palicama i drugim predmetima oštetile kladionicu Sport Plus Win i UO Qvatro, te da su  povrijedili M.G. (1969.) iz Mostara, nanijevši mu neutvrđen stepen povreda.

Iz MUP-a ističu kako su maskirane osobe s lica mjesta pobjegle vozilima marke BMW zlatne boje, reno kilo tamno plave boje i golfom dva crvene boje.


Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм