Адвокат

Нестанак мале Данке: Тома Фила изнио теорију од које страхује регион

  • Извор: Мондо.рс
  • 29.03.2024. 13:29

Тома Фила, цијењени београдски адвокат, за "Мондо" је коментарисао случај нестале Данке Илић, за којом се трага од уторка, када је нестала у мјесту Бањско Поље, код Бора.

Овај познати адвокат сматра да је МУП дао све од себе и да то чини још увијек.

"Мала Данка нема ни двије године и за 15 минута не множе да пређе пуно. Сумњам да је неће наћи тамо, а гдје ће је наћи, е то не знам...", рекао је Фила за "Мондо".


Медији тврде: Ово је разлог зашто је Данкина мајка дошла у руинирану кућу

Медији тврде: Ово је разлог зашто је Данкина мајка дошла у руинирану кућу

Информацију да је на имању, на којем је нестала Данка Илић, пронађена јама повезана са локалним рудником адвокат Фила коментарише са дозом сумње.

"То није тунел, већ канал за наводњавање", истакао је Тома Фила и додао да, да је дијете ту оно не би било удаљено више од 500 метара или један километар од мјеста нестанка.

Оно што цијењеног правника брине је и могућност тога да је Данку Илић неко пренео преко границе са Србијом.

"Родитељи морају да се испитају добро... Источна Србија је чудна, можда је чак и прешла границу са неким, ако ју је тај неко отео. Неки криминал је у питању", наводи Тома Фила.


Ухапшени Башар на чату уживо тврдио да је Данка у подруму, да плаче и тражи мајку!

Ухапшени Башар на чату уживо тврдио да је Данка у подруму, да плаче и тражи мајку!

Нажалост за крај, Фила изражава сумњу у проналазак дјевојчице.

"Ја не вјерујем да ће је икад пронаћи, јер ако је не пронађу сада одмах, живу или не дај Боже мртву, све личи на трговину дјецом", закључује Тома Фила.

Полиција се и данас налази на имању породице мајке нестале дјевојчице, а ту је и тешка механизација која помаже у отклањању смећа и депоније која се налази око колибе испред које је Данка нестала.

Подсјетимо Данка Илић (2) је нестала у мјесту Бањско Поље, код Бора, у уторак око 13.45 сати док се са мајком и годину дана старијим братом играла испред објекта у мјесту Бањско поље.


Посљедње информације: Багери не престају да раде, као да ће цијели плац да преврну

Посљедње информације: Багери не престају да раде, као да ће цијели плац да преврну

"Живимо у Бору. Довела сам их да се мало истрче и прошетају. Моји су поријеклом одавде и као дијете сам ту често боравила", рекла је Данкина мајка Ивана.

"Док сам се окренула, није је било. Она још нема двије године, у мају ће их напунити. Не говори још. Звала сам је, дозивала, није ми се одазвала. Ту у близини има једна шумица. Молим Бога да је што прије нађемо" , навела је тада мајка нестале девојчице.

Полиција је први пут активирала систем "Пронађи ме" (Амбер Алерт), којим се јавност хитно обавјештава о нестанку дјетета.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)