Горњи Карајзовци

Незапамћена трагедија у Градишци: Отац камионом усмртио петогодишњег сина

Незапамћена трагедија догодила се у Горњим Карајзовцима код Градишке гдје је петогодишњака, несрећним случајем, прегазио камион којим је управљао његов 39-годишњи отац.

Несрећа се догодила око 11 часова у дворишту њихове куће у мјесту Горњи Карајзовци. Дјечак је одмах превезен у дежурну амбуланту у Новој Тополи, али су љекари нажалост само могли да констатују смрт.

”У дворишту породичне куће је, усљед кретања теретног возила 'мерцедес', којим је управљао 39-годишњак, смртно страдало малољетно дијете”, наводе у Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци.

Додају да су увиђај на лицу мјеста извршили полицијски службеници ПУ Градишка и окружни јавни тужилац Биљана Јанковић која је наложила да се предузму све истражне мјере и радње на утврђивању околности под којима је дјечак страдао.

”Наложена је обдукција тијела која ће бити извршена у Заводу за судску медицину Републике Српске”, наводе у ОЈТ Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

 • 19:49 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:50 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.