Vršac

Novi detalji ranjavanja dječaka (16) - upucan iz očevog pištolja?

  • Извор: Курир
  • 22.08.2023. 12:46

Maloljetni Vrščanin (16), koji je sinoć oko 21 sat teško ranjen u glavu, navodno je upucan iz pištolja svog oca.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, riječ je o nesrećnom slučaju, koji se dogodio u porodičnoj kući ranjenog mladića. Momak koji je pucao ima 18 godina.

U nekom momentu oni su uzeli pištolj maloljetnikovog oca i u nesmotrenoj igri ovaj stariji je ispalio hitac koji je pogodio tinejdžera u glavu.

Istraga je još u toku.

Prevrnuo se automobil u Rakovici, ima povrijeđenih

Prevrnuo se automobil u Rakovici, ima povrijeđenih

Navodno, hitac kojim je dječak (16) pogođen u glavu, ispaljen je iz službenog pištolja Ministarstva unutrašnjih poslova, saznaje nezvanično Nova.

U kakvom je stanju dijete

Maloljetnik koji je sinoć oko 21 čas ranjen u glavu, u stabilnom je stanju i nije životno ugrožen, potvrđeno je Novostima.

- Svjestan je i komunikativan. Trenutno se nalazi na posmatranju u Urgentnom centru u Beogradu, gdje je sinoć hitno bio dovezen. Zadobio je samo površinsku ranu, nakon što ga je pogodio metak iz pištolja, koji je nehatno ispalio njegov prijatelj star 18 godina - rečeno je.

Te kobne večeri, ranjenom mladiću su došli drugari. U nekom momentu neko je uzeo pištolj njegovog oca. U nesmotrenoj igri, mladić star 18 godina je nehatno ispalio metak. Mladića je najvjerovatnije okrzao rikošet.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: