Осијек и даље прича о страшном убиству

Нови детаљи убиства дјевојке: Упуцао је и два сата није позвао полицију?

  • Извор: 24сата.хр
  • 23.09.2023. 12:46

Осјечка јавност још увијек дијели и службене и неслужбене информације везане за убиство Михаеле Б., а разговори о стравичном случају који је потресао цијели град, не јењавају. Подсјетимо, Михаелу Б. (21) убио је је полицајац Марко Ш. (27) након што је у њу опалио хитац из службеног пиштоља. Михаела је имала простријелну рану у предијелу доњег дијела главе и према полицијском саопштеењу смрт је наступила тренутно.

Полиција је првобитно објавила како је хитац опалио због нестручног руковања па су полицајца теретили за тешко кривично ђело против опште безбједности. Потом је Државно тужилаштво саопштило да су кривично дјело преквалификовали у тешко убиство.

У међувремену су се појавиле нове информације. Наиме, иако је јуче начелник сектора криминалистичке полиције изјавио како је осумњичени дјевојку упуцао недуго прије него је све пријавио полицији и позвао Хитну, незванично се сазнаје како је од тренутка смрти дјевојке до позивања полиције прошло готово два сата током којих је Марко и помјерао ствари по стану размјештајући их и позивао одређене особе.

Полицајац осумњичен за убиство дјевојке

Полицајац осумњичен за убиство дјевојке

Полиција је изјавила како се о тим околностима не могу огласити јер су предмет истраге, али управо то понашање осумњиченика сугерише на намјеру убиства. Упркос порукама које су освануле у преписци између двоје младих остаје непознато зашто је Михаела отишла у стан М.Ш. кобне вечери ако је рекла да га више не жели видјети и да се чудно понаша. 

Прва незванична информација која је изашла у јавности била је да се Михаела сама упуцала, случајно, јер то је наводно Марко рекао полицији, да је он у тренутку када је пиштољ опалио био под тушем у купатилу. Потом се његов искази мијењао. Полиција је имала тежак посао утврдити што је од свега изреченог тачно, пише 24сата.хр.

Полиција још такође није одговорила на медијске упите да ли су и када запримили поруке из мобилног телефона које им је послао отац Михаелине пријатељице након убиства.

Објављене поруке у којима се убијена дјевојка жали на осумњиченог полицајца

Објављене поруке у којима се убијена дјевојка жали на осумњиченог полицајца

Подсјетимо, медији су објавили поруке убијене Михаеле Б. Михаела је поруке слала својој пријатељици. 

„Јуче сам отишла код њега до патроле. Kад сам дошла он мени није ништа рекао већ је он мене тако јако загрлио“, говори ђевојка Михаела Б. између осталога у својој гласовној поруци. Михаела даље наставља како 27-годишњем М.С. донијела кафу и да су онда причали. 

„Он је мени рекао, уживо, да се ја њему свиђам, рекао ми је да сам му се увукла под кожу, у пет дана, добро, вјерујем да се то може јер се и ја се с неким зближим“, казала је пријатељици. 


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!