АТВ сазнаје

Нови детаљи убиства у Добоју: Осумњичена супруга и њен љубавник

  • Извор: АТВ
  • 30.01.2024. 22:34

За убиство Саше Кулишића из Добоја осумњичена је његова супруга А.К. и мушкарац за којег се претпоставља да је њен љубавник, незванично сазнаје АТВ.

Као што смо писали Кулишић је брутално убијен ножем у шуми недалеко од излетишта Преслица, а његово тијело је пронађено везано за дрво. Уста и очи били су му облијепљени селотејп траком, а сумња се да је мотив злочина љубомора. 

АТВ екслузивно: Мушкарац у Добоју свирепо убијен, нађен везан за дрво

АТВ екслузивно: Мушкарац у Добоју свирепо убијен, нађен везан за дрво

Према незваничним информацијама истрага је почела након што је Кулишић под непознатим околностима ”нестао” из куће.

У кући је пронађен траг крви што је био аларм за покретање опсежне истраге. Убрзо је пронађено тијело и сумња се да је Кулишић нападнут на спавању, односно да су га нападачи тврдим предметом ударили и онесвијестили. Потом су га везали, стрпали у аутомобил и одвезли у шуму гдје је брутално убијен. 

Заједно с њим изгубио се траг и његовој супрузи и испоставило се да је побјегла у Бањалуку, гдје је и ухапшена након што је полиција лоцирала њен аутомобил.

Ексклузивно: Погледајте снимак привођења у Бањалуци због бруталне ликвидације

Ексклузивно: Погледајте снимак привођења у Бањалуци због бруталне ликвидације

Оперативним радом је утврђено да су осумњичени током дана изнајмили ауто у Добоју, који је такође пронађен. Вјерује се да је у том возилу Кулишић одвезен на преслицу. Након тога су промијенили возило.

”Мушкарац и жена су ухапшени због сумње да се могу довести у везу са овим свирепим убиством. У току је њихова криминалистичка обрада”, наводе у полицији, додајући да ће више информација бити саопштено на ванредној конференцији за медије која је заказана за сутра.

АТВ на мјесту догађаја: Паук одвози ауто ухапшене због свирепог убиства

АТВ на мјесту догађаја: Паук одвози ауто ухапшене због свирепог убиства

Кулишић је, како причају Добојлије, познат као трговац аутомобилима који се бавио и рентањем возила. У младости је долазио у сукоб са законом због шверца.

Иза убијеног је остало четворо дјеце.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм