Хорор

Нови детаљи злочина у Тузли: Убио жену па назвао колегу на видео позив

  • Извор: Радио Сарајево
  • 21.02.2024. 16:36

У приградском насељу Липница надомак Тузле, догодило се ново убиство.

Мушкарац је убио жену, а потом покушао да пресуди себи.

Из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона потврдили су да се случај догодио те открили да је дежурна служба Полицијске станице Запад данас око 11.50 сати обавијештена од грађанина да се његови пријатељи С.Б. и Е.С.Т, настањени у Липници, не јављају на његове телефонске позиве.

Додао је да му се непосредно прије ове пријаве полицији на видео позив јавио Е.С.Т, иначе страни држављанин, гдје је уочио да је исти крвав и да у кревету лежи С.Б, те је затражио интервенцију полиције.


Додику уручен Орден Александра Невског: Хвала Путину, указао ми је велику част!

Додику уручен Орден Александра Невског: Хвала Путину, указао ми је велику част!

"На мјесто догађаја, одмах су упућени полицијски службеници ПС Запад и СХМП Дома здравља Тузла, те је извршен насилни улазак у стан у којем су се налазили именовани, гдје су затечени беживотно женско тијело С.Б, чију смрт је на мјесту догађаја констатовао дежурни љекар СХМП Дома здравља Тузла и мушкарац Е.С.Т. са видљивим повредама у предјелу стомака, који је превезен у ЈЗУ УКЦ Тузла ради пружања медицинске помоћи", навели су у полицији и додали:

"На мјесту догађаја налазе се дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона и увиђајна екипа Сектора криминалистичке полиције Управе полиције МУП ТК-а, те се предузимају све даље мјере и радње по налогу тужиоца".

Незваничне информације кажу како је убиство починио држављанин Мађарске, наводно "стопостотни инвалид" који је убио своју супругу, а онда, након почињеног убиства, у покушају да изврши самоубиство, оштрим предметом нанио ране и себи, пише "Радиосарајево".


Огласила се Нусретова породица након хапшења убице

Огласила се Нусретова породица након хапшења убице

Сазнаје се како је довезен на УКЦ Тузла, из којег су потврдили да је наведени мушкарац примљен "са убодним ранама у предјелу абдомена, по пријему интубиран и тренутно је у операционој сали".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: