Pješak prošao sa lakšim povredama

Novi Grad: Automobilom udario pješaka pa pobjegao

 • 10.12.2019.14:08

S.V. iz Novog Grada uhapšen je sinoć zbog sumnje da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u ovoj opštini u kojoj je povrijeđen pješak B.R.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor, osumnjičeni je nakon nezgode pobjegao automobilom golf 5, a povrijeđeni pješak je zadobio teške tjelesne povrede.

Nakon što je identifikovan i uhapšen iste večeri, kod S.V. je utvrđeno prisustvo alkolohola u organizmu u koncentraciji od 2,02 g/kg.

"U ulici Stojana Ćelića, u Novom Gradu, 09.12.2019. godine oko 20,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pješak inicijala B.R. iz Novog Grada, a koji je na licu mjesta zatečen sa teškim tjelesnim povredama i nepoznati vozač sa nepoznatim vozilom koji se udaljio sa lica mjesta. Istog dana, oko 21,30 časova, na osnovu operativnog rada i prikupljenih dokaza policijski službenici Policijske stanice Novi Grad identifikovali su i lišili slobode lice inicijala S.V. iz Novog Grada", saopšteno je iz PU Prijedor.

Povrijeđeni je radi ukazivanja medicinske pomoći prevezen u JZU "Bolnica Dr. Mladen Stojanović" u Prijedor, a potom u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluku.

Policijski službenici uz nadzor postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju kompletiranja i dokumentovanja krivičnih djela "Ugrožavanje javnog saobraćaja" i "Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći", nakon čega će protiv lica S.B. biti podnesen izvještaj.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Narod priča

  Putujemo našom zemljom, obilazimo naša ognjišta koja čuvaju priče o našim djedovima i pradjedovima. Tražimo lica, ljude one neobično obične ljudske priče.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.