Srbija

Novi zgražavajući snimak nasilja: Učenika brutalno tuče četvoro vršnjaka

 • Izvor: Agencije
 • 02.12.2022.16:39

Najnoviji snimak vršnjačkog nasilja je zgrozio cijelu Srbiju.

Društvenim mrežama se širi snimak na kojem se vidi grupa učenika, uključujući i jednu djevojčicu, kako napada jednog učenika.

Nakon što ga je jedan dečko oborio na zemlju, dva dječaka i djevojka priskaču u pomoć nasilniku i oni svi zajedno šutiraju i tuku učenika koji je na zemlji.

Jedan od njih mu baca ranac na glavu, a u pozadini se vide dva dječaka koji su pokušali da se umiješaju, ali nije jasno na čijoj strani.

Snimak je objavljen na "Instagram" stranici "Stop_nasilju1", ali je ubrzo obrisan pa se može vidjeti na njihovom "Telegram" kanalu.

Zabrinuti roditelji su naveli da nije prvi put da se ovako nešto dešava jer ovaj dječak sa "svojom grupom" nasrće na sve mlade želeći da utjera strah u kosti svima kako bi ga se plašili.

Škola, kao i drugi roditelji ćute o ovome, navodi se u objavi na profilu koji je objavio užasan snimak.

 • 15:40 Serija: Dugo sam te čekao

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.