ATV

Обрачун

Обрадов и Самарџија ухапшени због бруталног покушаја убиства у Палама

Милош Обрадов и Стефан Самарџија из Пала, познати криминалци, ухапшени су због сумње да су покушали да убију суграђанина кога су брутално претукли, ударајући га шакама, ногама, али и бетонском плочом!

У ПУ Источно Сарајево наводе да је претучени задобио повреде опасне по живот и хоспитализован је у Болници ”Србија” у Источном Сарајеву. Мотив сукоба се истражује, а незванично сазнајемо да је жртва претрпила веома тешке повреде будући да је ударан бетонском плочом, тешком око 30 килограма.

”М.О. и С.С. из Пала ухапшени су због сумње да су починили кривично дјело покушали убиства, тако што су физички напали лице и нанијели му повреде опасне по живот”, наводе у ПУ Источно Сарајево.

Додају да су увиђај на лицу мјеста извршили полицијски службеници у присуству дежурног јавног тужиоца  Окружног јавног тужилаштву Источно Сарајево.

Obustavljena istraga protiv osumnjičenih za ubistvo Šijana

Obustavljena istraga protiv osumnjičenih za ubistvo Šijana

”Након криминалистичке обраде осумњичени ће бити предати тужиоцу ОЈТ Источно Сарајево у даљу надлежност”, наводе у полицији.

Обрадов и Самарџија имају богат криминални досије и доводили су се у везу са планирањем убиства Дамира Остојића Шијана, који је изрешетан 5. септембра 2018. године у Бањалуци. Због тог случаја обојица су мјесецима били у притвору из којег су пуштени у недостатку доказа, а у међувремену је против њих обустављена истрага за тај злочин.

Обојица оперативно важе за чланове аутомафије са Пала. У истрази Шијановог убиства довођени у везу са крађом ”шкоде октавије” која је кориштена у убиству, те крађом регистарских ознака које су постављене на то возило. ”Октавија” је након злочина пронађено запаљено у селу Шешићи код Горње Пискавице.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:50 Серија: Немирни (16+)

    Немирни' је ТВ серија из 2023. године у режији Дарка Николића, настала према роману Марка Поповића 'Један погрешан корак', а сценарио потписује Даница Николић Николић.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм