Bihać

Očuh "navukao" i pretukao pedofila: On kažnjen, predator pobjegao iz BiH

  • Извор: n1info.com
  • 04.03.2023. 15:01

Edin Beganović, očuh 11-godišnje djevojčice kojoj se putem mreža obratio 39-godišnji muškarac, navodno iz Visokog, ispričao je kako ovo nije prvi put da se njegovoj djevojčici javljaju stariji muškarci.

Slično je, kaže za "N1" bilo i prošle godine kada je "uzeo pravdu u svoje ruke" zbog čega je novčano kažnjen i čeka suđenje.

"Jedan gospodin iz Visokog je mojoj djevojčici slao nekoliko poruka na TikToku, kao da li joj smeta što joj se javlja. Kazao je da ima 39 godina. Ona kad je to vidjela meni je donijela telefon i rekla da neko joj piše. Ja sam onda, pretvarajući se da sam ona, nastavio razgovor. Htio je da dođe u Bihać, da se vidi s njom. Postavljao je pitanje da li smeta da je poljubi. Nisam više mogao da nastavim (sa prepiskom). Sa suprugom sam otišao u policijsku stanicu u Bihaću. On je i dalje nastavio pisati, a iz policije su mi rekli da ne odgovaram na poruke. Policija ga je pustila da i dalje piše. Onda sam ja odlučio da to sve podijelim sa javnošću", ispričao je o posljednjem slučaju.

Potom se osvrnuo na to kako je jednog predatora "navukao" i pretukao, zbog čega je on kažnjen.

"Takođe je bilo i prošle godine. Jedan momak, kojem je ima Arsen, poput ovog gospodina pisao je da ima volju da s njom ima seksualni odnos i navodio je na to. I tad sam ja to presjekao. Njega sam 'navukao' u Bihać, prvo sam imao obračun, pa sam pozvao policiju", kaže Edin.

Dodaje da je predator nakon izlaska iz bolnice pobjegao u Sloveniju.

"Ja sam sebe i svoje htio zaštititi od takve osobe. Kažnjen sam novčano, očekujem suđenje. Gospodin je bio odvezen u bolnicu i sutra je pušten. Pobjegao je u Sloveniju", zaključuje Edin.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.