ПУ Градишка

Одузет ”ауди” возачу који за прекршаје дугује 22.000 КМ

  • Извор: АТВ
  • 04.03.2024. 14:31

Градишка полиција привремено је одузела ”ауди” од С.К. из Бихаћа који за почињене саобраћајне прекршаје има дуг од 22.278 КМ!

У полицији наводе да је у међувремену утврђено да је он 14. фебруара на путу Градишка - Козарска Дубица учествовао у саобраћајној незгоди након које се удаљио с лица мјеста, оставивши возило на путу.

Незгода се догодила око 22.50 часова у мјесту Бистрица. У њој су учествовала два ”аудија”. Једним је управљао Д.К. из Градишке, док је други возач био непознат. У незгоди нико није повријеђен, а на оба возила је причињена материјална штета.

”Оперативним радом полицијски службеници су дошли до сазнања да је непознати учесник саобраћајне незгоде која се догодила 14. фебруара С. К. из Бихаћа. Такође, утврђено је да се ради о вишеструком повратнику у вршењу најтежих прекршаја из области саобраћаја. На основу извршених провјера у Регистру новчаних казни утврђено је да лице С. К. има дуг у износу од 22.278,90 КМ”, саопштила је ПУ Градишка.

Додају да је од С.К. привремено одузет аутомобил, док ће против њега бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка надлежном суду због прекршаја из Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.