Жељка Стојичић

Огласила се министар просвјете о случају обљубе ученице у Кнежеву

 • Извор: АТВ
 • 15.09.2023. 09:36

Министар просвјете и Културе Републике Српске Жељка Стојичић реаговала је на вијест да је професор из Кнежева ухапшен због сумнје да је обљубио ученицу у овој општини.

Стојичићева је поручила да је потресена овим догађајем и да Министарство неће имати толеранцију за овакве појаве.

"Mинистaрствo прoсвjeтe и културe нajoштриje oсуђуje свe пojaвe нeпримjeрeнoг пoнaшaњa у вaспитнo-oбрaзoвним устaнoвaмa. Дoгaђaj у Кнeжeву кojи мe je истински пoтрeсao je нeштo штo прeдстaвљa нajстрaшниjу мaнифeстaциjу нeпримjeрeнoг oднoсa прeмa дjeци и oмлaдини", рекла је она и додала:


Profesor iz Kneževa uhapšen zbog obljube učenice

Profesor iz Kneževa uhapšen zbog obljube učenice

"Oчeкуjeм и инсистирaм нa брзoj интeрвeнциjи свих нaдлeжних oргaнa, кaкo би сe утврдилe свe чињeницe и како би систeм рeaгoвao на одговарајући начин. Нaпoмињeм joш jeднoм дa Mинистaрствo зaступa стaв нултe тoлeрaнциje нa oвaквe пojaвe“.

Подсјећамо, професор у средњој школи у Кнежеву Зоран М. ухапшен је због сумње да је обљубио 16-годишњу ученицу.

Професору, који је раније био и вршилац дужности директора Средњошколског центра, Суд у Котор Варошу је одредио једномјесечни притвор.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.