Три запослена ухапшена

Огласила се Пореска управа након новог хапшења њихових инспектора

  • Извор: АТВ
  • 06.12.2023. 13:25

Пореска управа Републике Српске огласила се након хапшења три особе запослене у овој управи, те су навели да подржавају све активности полиције и тужилаштва, које имају циљ сузбијање корупције и криминала.

„У вези са данашњим хапшењем три инспектора Подручног центра Бањалука Пореске управе Републике Српске због сумње да су починили кривична дјела, обавјештавамо јавност да активно сарађујемо са Министарством унутрашњих послова Републике Српске, а по налогу  Републичко тужилаштва, те достављамо потребне информације у вези рада поменута три службеника, за које се основано сумња да су извршили кривична дјела“, саопштено је.

Додају да ће по добијању комплетних и званичних информација о овом предмету од истражних органа, у складу са законом, одлучити и о покретању дисциплинског поступка против та три службеника. 

Хапшења у Пореској управи због примања мита!

Хапшења у Пореској управи због примања мита!

"Наглашавамо да ће Пореска управа Републике Српске и даље бити опредијељена и истрајна у бескомпромисној борби против криминала и корупције, без обзира о коме се ради, тако да смо веома одлучни да из својих редова одстранимо све оне који су склони чињењу кривичних дјела, тако да ове активности управо иду у прилог томе и показују да нико није заштићен, нити недодирљив“, поручују из Пореске управе.

И овог пута су позивали грађане да пријаве сваки облик коруптивног понашања службеника Пореске управе Републике Српске, на шта ће, кажу, веома ефикасно и брзо реаговати, у сарадњи са истражним органима.

Подсјетимо, у акцији "Афродита" ухапшени су И.Г., Д.Т. и С.Д.М. запослени у Пореској управи Републике Српске. Они се терете за кривична дјела примање мита и трговина утицајем.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.