Ubistvo njegovog srodnika

Oglasio se Boban Rajović nakon ubistva člana njegove porodice

  • Извор: Телеграф
  • 10.03.2023. 18:03

Ubijeni mladić u Kopenhagenu, Petar Stešević (17), bio je u srodstvu sa pjevačem Bobanom Rajovićem, odnosno njegova supruga je Steševiću tetka.

Naime folker seoglasio i otkrio da je istina da je Petar član familije, a dodao je i da se zahvaljuje na porukama podrške i razumijevanja.

"Poštovani novinari, istina je da je Petar član moje familije. Moja supruga je njegova tetka. Kao što ste mogli da vidite u stranim, pa onda u našim medijima, u ponedeljak je tragično stradao. Suludo je pričati o tome koliko je našim porodicama ovo teško palo... Vjerujem u vaše razumjevanje što se ovom prilikom neću detaljnije oglašavati o tome, pogotovo zbog toga što se već oglasio Petrov otac, što je svakako prikladnije. Pozdravljam vas i još jednom hvala na razumjevanju. Hvala i svakom čovjeku koji porodici Stašević i mojoj Dragani šalje poruke podrške i razumjevanja. Na dobro im se vratilo", rekao je Boban za "Telegraf".

Inače, kako prenosi pomenuti medij, Boban je već nekoliko dana sa porodicom u Kopenhagenu.

Nenad Stešević, otac mladića Petra (17), koji je ubijen u Danskoj zajedno sa svojim najboljim drugom, N.Š. (18), u potresnoj ispovjesti za Telegraf.rs rekao je da je njegov sin uvijek bio nasmijan i vedar i da nikada nije imao nikakvih problema.

"Jedan mladi život, jedan cvijet, jedna ljubav koje više nema, koju više niko neće da dobije, ugašen je", kaže potresnim glasom neutješni otac.

Petar je ubijen 300 metara od svoje kuće u Kopenhagenu, kada je njega i njegovog najboljeg prijatelja napala grupa mladića.

"Petar je znamo samo da širi ljubav, uvijek je bio nasmijan i srećan, nikada nije negdje otišao a da nije rekao 'volim te'", govori njegov otac Nenad.

Podsjetimo, dvojica srpskih mladića ubijena su u ponedeljak u Kopenhagenu kada ih je, iz nepoznatih razloga, napala grupa mladića. Petar je uboden nožem u srce od strane Pakistanca, takođe sedamnaestogodišnjaka. Petar je porijeklom iz Crne Gore, a sa njim je bio prijatelj N.Š. (18) porijeklom iz okoline Čačka, kojem je prerezan vrat.

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина