У шоку

Огласио се Драженов отац: Све сам му дао, откуд сад ово?

  • Извор: Телеграф
  • 01.02.2024. 13:14

Отац Дражена Л. (19), тинејџера који се сумњичи да је са Андреом К. (32) убио њеног супруга Сашу Кулишића и тијело оставио у шуми, не зна шта ће од туге и бола.

Док грца у сузама, екипу Телеграфа је дочекао на капији куће у којој је Дражен одрастао, у једном малом мјесту надомак Добоја.

"Не знам шта се десило, не знам како, ништа ми није јасно", говори отац осумњиченог Дражена, апелујући да му се име не објављује и кућа не слика, јер од бола и страха не зна шта би од себе.

"Примијетио сам нешто чудно код Саше, питао сам га шта се дешава": Друг убијеног открио детаљ њиховог сусрета

Свједочи да му је Дражен најмлађи од четворо дјеце, да не зна шта је пошло по злу и не умије да објасни како је могуће да је његов син осумњичен за тако језив злочин.

Говори да је јако лошег здравља, тежак дијабетичар који је био и у коми. Упркос свему, увијек се, како каже, труди да његов син све има.

Тврди и да је сам Дражен био вриједан, те да је недавно дошао из иностранства, гдје је, каже, радио за добре паре.

"Мали је радио у Словенији, радио је у Њемачкој, имао је одличне паре. Дошао је прије неких десет дана из Њемачке, он је радио као варилац и монтер, имао је сатницу 100 евра… Ово није никако могло бити због пара", говори плачним гласом Драженов отац, који и даље не зна како је његов син уплетен у свирепо убиство Кулишића.

"Та га је сигурно смотала…", говори отац док грца и јеца.

Док одмахује главом неповезано прича и пита сам себе шта се догодило.

"Он је био вриједан, радан. Радио је ту код комшије на пумпи. Ево га комшија, потврдиће све", говори Драженов отац.

Комшије Дражена (19) не вјерују да је он убио Сашу:

Комшије Дражена (19) не вјерују да је он убио Сашу: "Био је добро дијете"

За то вријеме отац плачним гласом пребира по глави гдје је све пошло по злу.

"Малом сам и ауто дао, хтио сам и други на њега да пребацим. Све сам му дао, све је имао, није ми јасно откуд ово, како ово! Имао је добар посао и паре, требало је опет сад да заврши папире да ради у Њемачкој", говорио је видно потресени отац у браду понављајући "како ли га је смотала, она га је смотала".

Подсјетимо, Сашино тијело пронађено је 30. јануара у шуми у близини излетишта Преслица. Руке и ноге су му биле везане, а очи и уста облијепљени селотејп траком. Извучен је из кревета и доведен ту. Како је раније саопштено из полиције, вјерује се да је Сашина супруга Андреа, са Драженом кобне ноћи упала у собу гдје је Саша спавао.

Тако га је, како се вјерује, Дражен ударио, те су Сашу везали и спаковали у гепек изнајмљеног аутомобила, а потом су за два возила отишли у шуму.

Тамо је, како се сумња, Андреа са три убода ножем испод груди пресудила Саши.

Шокантан обрт: Кћерка притворена због помагања убиства Саше Кулишића

Шокантан обрт: Кћерка притворена због помагања убиства Саше Кулишића

Она и Дражен су потом, како први подаци из истраге показују, отишли за Бањалуку, гдје су дан раније изнајмили стан на дан. У Бањалуци су вратили аутомобил који су претходно узели од рент-а-кара, а Дражен је онда кренуо за Добој гдје је пронађен и ухапшен. Андреа је ухапшена исте вечери у Бањалуци, недалеко од стана гдје се скривала.

У сриједу је приведена и једна малољетна особа, како незванично сазнајемо, Сашина кћерка, која се сумњичи да је помогла у извршењу злочина. Наводно је дјевојчица оцу стављала лијекове у пиће да га омами.

(Извор: Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм