Абаз Радош

Огласио се возач који је жену избацио из аутобуса - Карта није била проблем, већ нешто друго, кајем се

  • Извор: Агенције
  • 06.12.2023. 18:09

Портал Црна Хроника је објавила снимак на којем се види како возач Центротрансовог аутобуса физички избацује старију госпођу из возила, док су се претходно прво вербално сукобили.

“У овај аутобус нећеш ући. Нема Бога да ћеш се возити. Старија жена ме је коштала 170 KМ”, говорио је возач.

Након снимка који је настао прекјуче на станици код Вијећнице, огласио се и Центротранс. Они кажу да их је стид поступка њиховог возача, те да ће он добити отказ.


О цијелом немилом догађају огласио се и Абаз Радош који је учесник немилог догађаја. Kако каже, све је испало безвезе, жао му је што је остао без посла.

“Kао прво желим да се захвалим што сте ми омогућили да могу и ја да кажем своју верзију догађаја. Неспоразум није настао због карте. Значи, није се радило ни о каквој карти. Та госпођа дотична мени долази у аутобус мало јаче од шест мјесеци и прави проблеме – изјавио је Абаз Радош за портал Црна-Хроника.

“Сваки други, трећи дан. Стално проблеми. Први инцидент ми је био кад ми је разбила телефон у Храсници на окреталишту. Није хтјела да изађе из аутобуса, а ја сам имао паузу. Знала је долазити, намјерно у кесама донесе смеће распе по аутобусу. Жена је једноставно као да је била претплаћена на мој аутобус. Ја знам да нисам то требао урадити али сваки човјек пукне у једном моменту, оду живци. Али желим да кажем овима што пишу, да није била ријеч о карти. Није њој нико тражио карту и није била спорна карта. Та жена годинама прави проблеме. Знала је нападати путнике, пљувати, разбацивати смеће. Нема шта није радила. И оно на снимку како изгледа, оно баш и није тако", додаје Абаз.

Марјановићу седам и по година робије због покушаја убиства 10 људи

Марјановићу седам и по година робије због покушаја убиства 10 људи

Због свог чина се каје.

"Нисам је требао онако баш физички ухватити. Ја сам њу само спустио из аутобуса и она се сама бацила тамо према народу и почела је да вришти. Јер када ти некога бациш, он се сав поломи. Ја њу фактички нисам бацио, ја сам је само спустио. Kриво ми је што сам то урадио али шта ћу ја сад. Боже мој. Мораћу тражити нови посао због тога", рекао је Абаз.

Отказ како каже, добио је због притиска.

"Добио сам отказ због притиска народа што пишу те поруке, онда и Министарство је извршило притисак. Сада сам суспендован односно добио сам отказ. Није долазила ни полиција, нисам добио прекршај и не бјежим од одговорности. Ја сам то урадио али није требало да то урадим. Шта ћеш Боже мој. Човјек пукне", изјавио је Абаз Радош за портал Црна-Хроника.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)