Пожега - Ужице

Ограничење 45 километара на сат дјевојка са пробном дозволом возила 116,7

 • Извор: РТС
 • 26.05.2024. 12:58

Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, пресретачем су на државном путу Пожега - Ужице зауставили осамнаестогодишњу дјевојку која је управљала аутомобилом марке “рено“ брзином од 116,7 километара на сат, на делу пута где је за возаче са пробном возачком дозволом ограничење брзине кретања 45 километара на сат.

Приликом контроле је утврђено да возило није било означено посебном ознаком "П", за возаче са пробном возачком дозволом, саопштио је МУП.

Против осамнаестогодишње дјевојке је поднијета одговарајућа прекршајна пријава.

Министарство унутрашњих послова скреће пажњу да је у претходном периоду у саобраћајним незгодама настрадао велики број младих особа, укључујући двије особе које су управљале возилима са пробном возачком дозволом.

С обзиром на то да се ближи вријеме матурских прослава, МУП апелује на младе возаче да буду одговорни, поштују саобраћајне прописе и не дозволе да један тренутак непажње заувијек промијени њихов живот и животе њихових породица, наведено је у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:10 Емисија: Прича се

  '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:35 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.

 • 23:30 Ноћни програм

  Ноћни програм