Oglušili se na prijavu

OJT Banjaluka bilo 40 dana nijemo na slučaj iz Doma "Rada Vranješević"?

  • Извор: АТВ
  • 30.01.2022. 10:38

Iako je 17. decembra minule godine, banjalučkoj policiji prijavljeno seksualno zlostavljanje maloljetne djevojčice (13) u Domu "Rada Vranješević", na hapšenje prijavljenog predatora čekalo se čak mjesec i po dana.

Odmah po prijavi, policija je reagovala i pokrenula istragu protiv lica čiji su inicijali A.K., a koji je obavljao funkciju portira u Domu.

O svojim aktivnostima su takođe ekspresno obavijestili i Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, koje odlučuje o tome šta i kako dalje.

PEDOFIL IZ MODRIČE ALARM TUŽILAŠTVU

OJT Banjaluka, djevojčica koja je bila štićenica u pomenutom Domu, tada nije bila kredibilan svjedok, pa su se tek nakon 40 dana, kada je uhapšen još jedan pedofil, ovoga puta iz Modriče, sjetili i odlučili da preduzmu nešto po tom pitanju.

Podsjećamo, E.H. je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao istu djevojčicu.

Ona je na inicijativu policije ispitana i na okolnosti od 17. decembra i slučaja koji se desio sa portirom Doma.

Na taj način, policija dolazi do informacija o slučaju koji datira još iz 17. decembra, te je to bio alarm za OJT Banjaluka da načini prve korake.

PORTIR PREDATOR NAGRAĐEN?

Iako Kajkut u saopštenju tvrdi da je slučaj zlostavljanja prijavljen 17. decembra i da je portir odmah suspendovan sa radnog mjesta, ATV saznaje da je osumnjičeni ipak nastavio da radi sve vrijeme do hapšenja. Policija ga je, kako saznajemo, u petak uhapsila u njegovoj kući dok se spremao za noćnu smjenu.


  • 23:35 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.