MUP Kantona Sarajevo

Opljačkan radnik brze pošte iz Istočnog Sarajeva

 • Izvor: Srna
 • 31.12.2021.11:26

Radnik brze pošte "Isk ekspres" iz Istočnog Sarajeva čiji su inicijali M.B. prijavio je da mu je u opštini Novo Sarajevo nepoznato lice uz prijetnju nožem ukralo pošiljku u kojoj je bio zlatni lančić, saopšteno je kantonalnog MUP-a.

Muškarac je prijavio Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo da se pljačka dogodila juče u 9.35 časova u Husinjskoj ulici, a prijavljena je u 11.35 časova.

Pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo nastavljaju rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, te identifikaciji izvršioca.

Sarajevska policija juče je uhapsila muškarca iz Tuzle čiji su inicijali N.S, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio razbojništvo.

U toku kriminalističke obrade utvrđeno je da je uhapšeni tokom decembra na području opština Centar i Novo Sarajevo počinio više razbojništava, a protiv njega će biti preduzete zakonom predviđene mjere i radnje.


Tagovi:
 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.