PU Foča

Opljačkan restoran u sklopu NP Sutjeska, šteta veća od 25.000 maraka

  • Извор: АТВ
  • 12.09.2022. 10:55

Ugostiteljski objekt “Komlen”, koji se nalazi u okviru Nacionalnog parka Sutjeska, opljačkan je juče ujutro, a pričinjena šteta iznosi oko 25.043 КM, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Još uvijek nije poznato ko je stoji iza ove pljačke, a policijski službenici Policijske uprave Foča preduzimaju sve operativno taktičke mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Policijskoj stanici juče je oko 7 časova prijavljeno je da je NN lice ili više njih  izvršilo provalu ulaznih vrata terase Ugostiteljskog objekta „Кomlen“, koji funkcioniše u okviru Nacionalnog parka Sutjeska na Tjentištu.

“Iz pomenutog ugostiteljskog objekta otuđen je kompletan metalni sef u kome se nalazio novac u iznosu od 5.043,75 КM, kao i metalni aparat za sladoled čija je vrijednost oko 20.000 КM, čime je oštećenom pričinjena materijalna šteta u iznosu oko 25.043,73 КM”, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“, a uviđaj su izvršili policijski službenici PU Foča.

Rad na dokumentovanju i rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela  je u toku.

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.