Saopštenje

Opljačkao firmu: Pretresom utvrđeno da je istu pljačkao i prije dvije godine

  • Извор: АТВ
  • 06.04.2023. 10:03

Z.J. iz Stanara uhapšen je zbog sumnje da je iz firme ukrao metalne profile, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Krađu je prijavio radnik firme u utorak oko 19.20 časova a efikasnom reakcijom policije osumnjičeni je uhapšen oko 22.45 časova.

“Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali i lišili slobode lice inicijala Z.J. iz Stanara za koje postoji osnov sumnje da je izvršilo navedeno krivično djelo, te su pronađeni otuđeni predmeti koji su bili odbačeni u blizini privrednog društva”, navedeno je u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je juče izvršen pretres kuće, pomoćnih objekata i pokretnih stvari koje koristi Z.J., u cilju pronalaska tragova i predmeta koji se dovode u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela. 

“Prilikom pretresa pronađeni su i oduzeti odjevni predmeti, metalne pocinčane cijevi, kao i potvrde o prodaji sekundarnih sirovina”, dodaju u saopštenju.

U saopštenju navode da za uhapšenog postoji osnov sumnje da je isto krivično djelo izvršio i tokom septembra 2021. godine, na štetu istog privrednog društva.

“Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će protiv navedenog lica biti dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima ‘Krađa’”, zaključeno je u saopštenju.

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина