Бијељина

Оптужени за обљубу малољетне дјевојчице у кућном притвору

  • Извор: РТРС
  • 31.01.2024. 20:11

Оптужени за обљубу 13-годишње дјевојчице у Бијељини, сутра ће бити пуштен из затворског и пребачен у кућни притвор. Према одлуци Окружног суда у Бијељини Миленку Томићу одређен је кућни притвор под строгим полицијским надзором. Томић би сутра требало да изађе из притвора по сили закона, у којем је провео двије године, а да за то вријеме није изречена првостепена пресуда. Окружни суд није нам потврдио садржај одлуке, односно мјере која је данас изречена Томићу, нити смо добили коментар Тужилаштва.

Из затворског, оптужени Томић након двије године, сутра одлази у кућни притвор, гдје ће га полиција контролисати два пута дневно.

Та мјера изречена му је након данашњег рочишта.

- Судија је изрекла мјере забране, оне су врло ригорозне и надам се да ће оне бити ефикасне и да ће спријечити било какво бјекство или нешто што ми сумњамо, чега се бојимо да ће се десити, али и да ће на крају бити осуђен - рекао је отац оштећене дјевојчице.

Лазаревић се дан прије убиства Кулишића хвалио великом свотом новца

Лазаревић се дан прије убиства Кулишића хвалио великом свотом новца

Огорчени родитељи надају се да у наставку суђења неће бити развлачења поступка који је, како тврде, морао бити завршен у року од двије године, колико је по закону, оптужени и могао бити у притвору.

- Ко је дозволио да се поступак који је по хитности био дужан да се обеви, јер се ради о малољетном дјетету, развлачи двије и по године и да такав један педофил буде у кућном притвору - пита се мајка оштећене дјевојчице.

Од родитеља сазнајемо и да је наредно рочиште заказано за 21. фебруар.

Осумњичени за убиство Кулишића предати Тужилаштву

Осумњичени за убиство Кулишића предати Тужилаштву

Од Окружног суда у Бијељини тражили смо да нам доставе званичну информацију о одлуци на данашњем рочишту, али нам нису одговорили.

Ни Окружно тужилаштво се данас није оглашавало, иако је прије 15 дана алармирало јавност саопштењем да се поступак против Миленка Томића непотребно развлачи и да може негативно утицати на даљи психички развој оштећене дјевојчице.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)