Ribnik

Osumnjičen da je ukrao kasu iz kladionice, policija ga uhapsila

  • Извор: АТВ
  • 26.04.2022. 13:39

D.Đ. iz Ribnika uhapšen je juče zbog sumnje da je istog dana iz jedne sportske kladionice ukrao kasu u kojoj se nalazilo 2.657 КM i 225 evra, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Naime, juče je Policijskoj stanici u Ribniku prijavljeno je da je maskirano nepoznato lice ispred sportske kladionice u Ribniku odgurnulo rukama radnicu kojoj je tom prilikom iz ruke ispala metalna kasa u kojoj se nalazilo 2.657 КM i 225 evra. 

“Maskirano lice je uzelo kasu sa novcem, nakon čega se dalo u bijeg. Odmah po saznanju da je izvršeno krivično djelo policijski službenici Policijske stanice Ribnik izašli su na lice mjesta i brzom reakcijom lišili slobode osumnjičeno lice”, saopšteno je iz PU Mrkonjić Grad.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nad osumnjičenm licem izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo razbojništvo. 

Policijska uprava Mrkonjić Grad zahvaljuje se svim građanima koji su korisnim informacijama pomogli da se navedeno krivično djelo rasvijetli u što kraćem roku.



Тагови:
  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок