Ribnik

Osumnjičen da je ukrao kasu iz kladionice, policija ga uhapsila

 • Izvor: ATV
 • 26.04.2022.13:39

D.Đ. iz Ribnika uhapšen je juče zbog sumnje da je istog dana iz jedne sportske kladionice ukrao kasu u kojoj se nalazilo 2.657 КM i 225 evra, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Naime, juče je Policijskoj stanici u Ribniku prijavljeno je da je maskirano nepoznato lice ispred sportske kladionice u Ribniku odgurnulo rukama radnicu kojoj je tom prilikom iz ruke ispala metalna kasa u kojoj se nalazilo 2.657 КM i 225 evra. 

“Maskirano lice je uzelo kasu sa novcem, nakon čega se dalo u bijeg. Odmah po saznanju da je izvršeno krivično djelo policijski službenici Policijske stanice Ribnik izašli su na lice mjesta i brzom reakcijom lišili slobode osumnjičeno lice”, saopšteno je iz PU Mrkonjić Grad.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nad osumnjičenm licem izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo razbojništvo. 

Policijska uprava Mrkonjić Grad zahvaljuje se svim građanima koji su korisnim informacijama pomogli da se navedeno krivično djelo rasvijetli u što kraćem roku.Tagovi:
 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.