Novi Grad

Osumnjičeni da su ukrali 17 elektro motora iz industrijske zone, šteta 10.000 KM

  • Извор: АТВ
  • 26.04.2022. 12:05

Prijedorska policija je tokom ovog mjeseca rasvjetlila tri teške krađe kojima je pričinjena materijalna šteta u iznosu od 13.500 КM.

Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad izvršili su kriminalističku obradu osoba čiji su inicijali D.S., M.B. i D.G. svi iz Novog Grada zbog postojanja osnova sumnje da su početkom februara mjeseca ove godine počinili krivično djelo teška krađa. Oni se sumnjiče da su u industrijskoj zoni u Poljavnicama iz objekata proizvodnih pogona u kojima su u prethodnom periodu poslovale firme, demontirali i ukrali sedamnaest elektro motora, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od 10.000  КM. 

Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osumnjičenih lica biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Policijski službenici Policijske stanice Oštra Luka izvršili su kriminalističku obradu lica M.M. iz Oštre Luke i I.B. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa. 

„M.M. i I.B. se sumnjiče da su u martuove godine iz objekta kuće u Oštroj Luci ukrali radni alat i alatne mašine, trimer, motorne pile, agregate, lovačko naoružanje registrovano na vlasnika, te druge predmete, pričinivši materijalnu štetu u iznosu od 2.000 KM“, rekli su u PU Prijedor.

Кriminalističkom obradom osumnjičenih M.M. i I.B. utvrđeno je da su iz objekta kuće u mjestu Usorci otuđili 150 litara rakije, pričinivši materijalnu štetu u iznosu od 1,500 КM.  

Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv M.M. i I.B. biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela.