Добој

Отац Дражена ухапшеног због убиства Кулишића: Ја у Добој не смијем

  • Извор: Телеграф
  • 01.02.2024. 21:26

Дражен Лазаревић (19), који се сумњичи да је са Андреом Кајганић (32) убио њеног супруга Сашу Кулишића 30. јануара, најмлађи је у породици са четворо дјеце, а његов отац, који је екипу портала "Телеграф.рс" дочекао на капији њиховог породичног дома који се налази надомак Добоја са тугом и невјерицом коментарише злочин који је шокирао цијели Балкан.

У сузама, видно потресен, молио је да не снимају ни њега ни кућу. Не жели ни име да му се помене, и не зна како да прихвати зло које се надвило над његовом породицом.

"У шоку сам. Не знам шта се догодило, како се догодило, ништа ми није јасно", говори очију пуних суза, премјештајући се с ноге на ногу, одмахујући главом.

Док екипу "Телеграфа" нуди соком, кафом, ракијом, непрекидно моли да му не сликају ни лице ни дом у којем је, до прије два дана, док му полиција није позвонила на врата, срећно живио.


Нова дирљива објава Кулишићеве кћерке: Осмијеси и загрљај

Нова дирљива објава Кулишићеве кћерке: Осмијеси и загрљај

"То вече када нам је дошла полиција на кућу Дражен није био ту. Рекли су ми да га траже, али не и зашто. Позвао сам га, рекао сам му да га полиција тражи, да се одмах јави да види шта је", прича отац и додаје да није ни слутио да би његовог сина полиција тражила због убиства.

Зна све за шта се терети његов син. Покушава да схвати како је тако нешто могло да се догоди.

Тврди да му је у животу све дао, да је и сам Дражен добро зарађивао, те да приче да је Саша убијен из користољубља не пију воду.

"Мали је радио у Словенији, радио је у Њемачкој, имао је одличне паре. Дошао је прије неких десет дана из Њемачке, он је радио као варилац и монтер, имао је сатницу 100 евра… Ово није никако могло бити због пара. Та га је сигурно смотала", говори плачним гласом отац осумњиченог тинејџера.

Видно потресен говори и да је тежак дијабетичар, и да не зна како ће ово да преживи и како ће да опстане у крају након свега овога.

"Не смијем из куће да изађем, да сиђем до Добоја... Хтио са да идем да изјавим саучешће, али ми није добро. Он ми је најмлађе дијете имам још три кћерке", говори у сузама отац осумњиченог тинејџера.


Шокантне информације о убиству у Добоју

Шокантне информације о убиству у Добоју

У даху понавља како је Дражен добро дијете, да је увијек био вриједан и радан, да је ово шок за све.

"Не знам ни сам шта бих вам рекао. Немојте ме снимати, немојте ме питати, ништа не знам... Ништа!", говори док се једва држи на ногама.

За неколико минута колико је разговарао са новинарима, био је на ивици да почне да јеца. Премјештао се са ноге на ногу и непрекидно понављао: “Како да одем, да им изјавим саучешће, како?".

"Више не смијем ни у село да идем, камоли у Добој да одем... Дође ми да све ово продам и одем било гдје”, каже Драженов отац док одмахује главом сузних очију.

Саша Кулишић убијен је 30. јануара.

Његово тијело пронађено је у уторак послијеподне у шуми у близини излетишта Преслица.

Руке и ноге су му биле везане, а очи и уста облијепљени селотејп траком. Према првим подацима из истраге Саша је извучен нешто иза поноћи из свог кревета.


Милица нашла новчаник и вратила власнику: И ја сам изгубила плату

Милица нашла новчаник и вратила власнику: И ја сам изгубила плату

Вјерује се да је Сашина супруга Андреа, са Драженом кобне ноћи упала у собу гдје је Саша спавао, да су га ударали, везали и спаковали у гепек изнајмљеног аутомобила, а потом су за два возила отишли у шуму.

Тамо му је, како се сумња, Андреа задала три убода ножем испод ребара, након чега је Саша преминуо. Чекају се налази обдукције, али и токсиколошки налази, пошто се сумња да је Саша извјесно вријеме био "омамљиван", тако што су му стављани лијекови у пиће.

Полиција је синоћ привела и једно малољетно лице, како АТВ сазнаје, једну од Сашиних и Андреиних кћерки, а сумња се да је дјевојчица оцу у воду и лимунаду дробила лијекове.

Пратите нас и путем Вибера