Priboj

Otac nestale Ilinke: Danas ću je uz rijeku tražiti sam

  • Извор: Блиц
  • 01.01.2023. 17:43

U trenucima novogodišnje euforije ima i onih kojima je ovaj doček jedan od najtežih.

Otac Ilinke iz Priboja koja je nestala prije 20 dana ima samo jednu želju, a to je da pronađe kćerku i od traganja ne odustaje nijedan jedini dan.

– Vjerovatno vrijeme čini svoje i možda se neki ljudi udaljavaju ili su po strani. Ovo jeste moja životna bitka, moja najveća životna bitka koju moram da dobijem. Vama želim da zamislite neku lijepu želju i praznike provedete uz nekog ko vam mnogo znači, a moja želja je moja Ilinka – napisao je njen otac Dalibor.

On i dalje apeluje na sve ljude dobre volje, udruženja i profesionlace da ostanu uz njega i pomognu mu da pronađe svoje dijete.

-Išao sam u Rudo, sa pripadnicima policije pratili smo rijeku. Vidio sam se sa ljudima iz GSS i Ronilačkog kluba. Danas ću vjerovatno sam pretraživati Lim”, dodao je Dalibor.

Ilinka je posljednji put viđena 12. decembra u popodnevnim satima u starom dijelu Priboja na pješačkoj stazi, odakle joj se gubi svaki trag.

Podsjetimo, djevojka je krajem septembra već jednom nestala, a na brdu iznad Priboja pokušala je samoubistvo tako što se otrovala lijekovima.

Tada se čitav Priboj udružio i krenuo u potragu, našli su je bez svijesti, a ljekari u pribojskoj bolnici tada su joj jedva spasili život, prenosi Blic.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?