Мјештани тврде

Отац осумњиченог за убиство Данке Илић: Ко ми плати пиву, рећи ћу му истину

  • Извор: Курир
  • 25.04.2024. 12:06

Душан Јанковић, отац осумњиченог Срђана Јанковића за убиство мале Данке Илић искористио је право да у ВЈТ у Зајечару пред тужиоцем не изнесе свој исказ о случају убиства Данке Илић у коме је другоосумњичени његов син Срђан.

Он је као и мајка Дејана Драгијевића Светлана јуче одбио да даје изјаву у тужилаштву.

Иначе, из села Лука код Бора одакле је Срђан Јанковић у ВЈТ свједочили су и познаници и комшије, али и колеге Јанковића и Драгијевића. У селу још неће да се изјасне мјештани шта заправо мисле о овом мистериозном случају, убиству недужног дјетета.

Понеки се усуде да кажу за Срђана да уколико је стварно учинио овако нешто треба да робија до краја живота, док други мисле да, док се дијете не пронађе не може нико да се окриви.

Постављен радар на Ребровачком мосту

Постављен радар на Ребровачком мосту

- Срђанов отац Душан и даље мисли да његов син није крив - каже једна мјештанка и додаје:

- Нормално се понаша, долази у башту, сваког дана, бере траву за стоку, али и сједи испред сеоске кафане и испија пиво. Као да се не ради о малом дјетету о коме родитељи ништа не знају. Како је настрадало и гдје му је тијело - објашњава комшиница.

Према њеним ријечима Душан се понекад и "нашали".

- Причају како дође и каже: "Ко ће да плати пиво да му кажем истину?! Њему је до шале, а сина ће да заборави и како изгледа - каже једна старија старија жена из Луке и напомиње да је ово бацило љагу на цијело село - истиче мјештанка.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм