Сахрањена јуче

Откривене поруке које је муж слао жени прије него што се убила са дјецом

  • Извор: Телеграф
  • 09.05.2024. 13:39

Дан након што је сахрањена Алма Арази, која је са троје дјеце скочила у ријеку Бојану, испливали су нови детаљи трагедије која је потресла цијели регион.

Новинар Ералд Харликај рекао је да је претражен телефон Алминог мужа Ергиса, који је ухапшен због насиља у породици и подстрекивања на самоубиство.

Према његовим ријечима, у Ергисовом телефону пронађене су пријетеће поруке које је слао Алми.


Бањалучанка написала пјесму о Русији

Бањалучанка написала пјесму о Русији

Он тврди да су наводно у телефону пронађене и фотографије које доказују да је имао ванбрачну везу и да је своју дјецу упознао са том дјевојком, иако званичне потврде још увијек нема.

"Провјерен је телефон Егиса Араза. Откривене су посљедње поруке које је размијенио са преминулом супругом. Јасно је да је њихов однос био лош јер су поруке биле врло хладне. У њима је чак било и пријетњи које је Ергис упутио Алми", рекао је он.

Према ријечима чланова породице, каже новинарка, један од разлога који је Алму Арази натјерао да изврши самоубиство је тај што је Ергис своју нову дјевојку наводно упознао са дјецом.

"Недавно је Ергис представио своју нову дјевојку дјеци, а чак је имао и фотографије на свом телефону са својим трогодишњим сином, кћерком и дјевојком", казао је он, преноси "Телеграф".


Запалио се авион пун путника, има повријеђених

Запалио се авион пун путника, има повријеђених

Подсјетимо, Алма је 2. маја нестала са дјецом, а њен супруг Ергис је тек 3. маја пријавио њихов нестанак.

Алмино тијело и тијело једног дјетета извучени су из ријеке Бојане. Тијело њене осмогодишње кћерке пронађено је у понедјељак, док је тијело најстарије дјевојчице (9) пронађено још у суботу, откад је и трајала непрекидна потрага.

Сутрадан је Ергис ухапшен због сумње да је починио кривично дјело изазивање самоубиства.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.