Gradiška

U pretresima pronađena droga, dvoje uhapšenih

  • Извор: АТВ
  • 27.03.2023. 12:42

Osobe inicijala G.V. i D.D. iz Gradiške uhapšene su u petak zbog sumnje da su počinili krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga a kod njih je pronađena i određena količina droge.

Policijski službenici Policijske stanice Gradiška su u petak oko 13,15 časova, u mjestu Bok Jankovac, zaustavili i kontrolisali vozilo kojim je upravljalo lice inicijala G.V. On je tom prilikom policijskim službenicima dobrovoljno predao PVC vrećicu sa sadržajem suve biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu bruto mase od oko 4,76 grama, a koju je nabavio od uhapšenog D.D., saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

“Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, policijski službenici Policijske uprave Gradiška u ulici Vidovdanska u Gradiški izvršili pretres stana koje koristi lice D.D. kojom prilikom je  pronađena određena količina suhe biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, te je u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka u ulici Vrbaski put, izvršen pretres stana koje koristi lice D.D., a kojom prilikom je  pronađena određena količina suve biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana”, saopšteno je iz PU Gradiška.

O navedenom događaju upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv lica G.V. i D.D. podnese izvještaj za počinjena krivična djela.

Тагови: