Дисциплински поступак

Отпуштени судски полицајци којима је побјегао Ивица Мишковић

Судски полицајци Д.Т. и Д.Т. добили су отказе због бијега осуђеног педофила Ивице Мишковића из зграде Основног суда у Бањалуци, потврђено је за АТВ.

То је епилог дисциплинског поступка који је против њих покренут након Мишковићевог бјекства.

”Првостепена дисциплинска комисија донијела је рјешење о прекиду радног односа за обојицу полицајаца. Ради се о првостепеном рјешењу, на које дозвољено право жалбе”, каже извор АТВ-а.

Мишковић без лисица сам остао у просторији из које је побјегао

Мишковић без лисица сам остао у просторији из које је побјегао

Обојица су након бјекства Мишковића суспендовани и покренут је унутрашњи поступак.

Подсјетимо, Ивица Мишковић је 7. новембра побјегао након што му је изречена неправоснажна пресуда од четири године затвора због обљубе тада 9-годишње дјевојчице. Досадашња истрага је показала да Мишковић након пресуде није био везан лисицама, те да су га судски полицајци без надзора оставили у канцеларији, што је он искористио и искочио кроз прозор. У томе је покушала да га спријечи судска полицајка, која је стајала на улазу у суд, али није успјела.

Суспендовани судски полицајци којима је побјегао осуђени педофил

Суспендовани судски полицајци којима је побјегао осуђени педофил


Одбјегли Мишковић лоциран у Хрватској, изручење није могуће

Одбјегли Мишковић лоциран у Хрватској, изручење није могуће




Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм