ATV

Crna Gora

Ovako će se crnit': Strašan video čovjeka kojem je monstrum sa Cetinja ubio porodicu

  • Извор: Курир
  • 12.08.2023. 20:25

Cetinjanin Miloš M, kome su u krvavom masakru na Cetinju ubijeni supruga Nataša i dvojica sinova, na prvu godišnjicu zločina objavio je na Facebooku uznemirujuću poruku i snimak koji nagovještava mogućnost krvne osvete.

"Đ. B, kako si zakovao, ovako ću ja sve tvoje zakovati", piše u objavi za koju se vjeruje da je upućena stricu masovnog ubice sa Cetinja Vuka Borilovića.

"Ovako će vam se crnit, ovako će se crni barjak viti, ovako, ja vam se kunem", čuje se njegov glas na snimku.

Na njegove objave uslijedile su brojni komentari u kojima ga ljudi pozivaju da ostane priseban i ne radi ništa loše.

"Budi jak, M, nemoj, ko Boga te molim! Teško jeste, ali budi jak, moraš izdržati sve to, nemoj da napraviš što, budi priseban; Nemojte... Ništa od toga nemate... Ko Boga Vas molim, sačuvajte svoju dušu... Ne dajte zlu da Vas savlada!", piše u jednom od komentara.

Inače, nesrećni Miloš na društvenim mrežama često dijeli slike ubijene djece i supruge, uz potresne poruke.


Snimak ubistva u Gradačcu se ponovo pojavio na internetu

Snimak ubistva u Gradačcu se ponovo pojavio na internetu

"Dolaze neki dani trenuci koje nisam u najgorim snovima zamišljao bez tebe. Danas je jedan od tih dana, tvoj 9. rođendan, a tebe nema, sine. Ali i danas na tvoj rođendan, kao i svaki drugi dan, ti si sa mnom. Srećan ti rođendan, sine, zagrli majku i brata, onako snažno kako si ti samo znao. Volim Vas", napisao je M. M. 4. jula.

Podsjetimo, 12. avgusta je Borilović oko 15.30 sati krenuo u pokolj.

Prvo je ubio svoje podstanare, Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54).

Borilović je u nastavio da ubija svoje komšije i poznanike, pa je tako usmrtio i Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52).

U svom krvavom piru ranio je šest osoba koje su se tu slučajno zatekle.

Borilović, podsjetimo, kobnog dana nije htio da se preda, pa je u njega pucala policija, kao i komšija Nenad Neno Kaluđerović, a crnogorsko tužilaštvo je objavilo da je Borilović stradao od projektila koji mu je nanio jedan od policajaca.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:50 Серија: Немирни (16+)

    Немирни' је ТВ серија из 2023. године у режији Дарка Николића, настала према роману Марка Поповића 'Један погрешан корак', а сценарио потписује Даница Николић Николић.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм