Добој

Ово је Андреа Кајганић осумњичена за убиство Саше Кулишића

  • Извор: АТВ
  • 03.02.2024. 10:56

Андреи Кајганић и Дражену Лазаревићу, осумњиченима за убиство Саше Кулишића у Добоју, одређен је једномјесечни притвор.

Како је саопштио суд Кајганићевој и Лазаревићу се на терет ставља да су као саизвршиоци починили тешко убиство на подмукао и свиреп начин. Додају да су осумњичени од 29. до 30. јануара по претходном договору, злочин починили заједно са А.К. малољетном кћерком Кајганићеве.

Сумња се да је кћерка била заљубљена у мајчиног љубавника?

Сумња се да је кћерка била заљубљена у мајчиног љубавника?

”У намјери да лише живота Кулишића 29. јануара у поподневним часовима, а након што је малољетна А.К. уситнила већи број таблета назива ”треана“ јачине 10 мг, које је купила сестра првоосумњичене В.М. на молбу осумњичених, исте помијешала са водом, да би у договору са осумњиченима, у вечерњим часовима отишла у породичну кућу свог оца гдје је уз употребу воде, у којој се налазио измрвљени прах таблета, направила лимунаду коју је дала свом оцу”, саопштио је Окружни суд у Добоју.

Додају да је намјера била да се Кулишић омами и успава. Додаје се да су исте таблете А.К. и њена мајка и у ранијем периоду давале Кулишићу, а да он за то није знао.

Отац Дражена ухапшеног због убиства Кулишића: Ја у Добој не смијем

Отац Дражена ухапшеног због убиства Кулишића: Ја у Добој не смијем

”Након што су таблете почеле дјеловати и након што је оштећени Кулишић заспао, малољетница је оставила откључана улазна врата од куће, о чему је обавијестила осумњичене који су ушли у кућу”, наводи суд.

Додаје се да су Кајганићева и Лазаревић рекли малољетници да иде у дневну собу и да затвори врата, да би они ушли у собу где је спавао Кулишић.

Сконтао је да се нешто дешава: Сахрањен Саша Кулишић

Сконтао је да се нешто дешава: Сахрањен Саша Кулишић

”Везали су га тако што су му облијепили главу сивом селотејп траком, а ноге и руке везали канапом и селотејп траком. Задали су му пар удараца од којих је крварио, да би га потом изнијели из куће и аутомобилом, караван, одвезли у шуму у непосредној близини излетишта Преслица”, наводи суд.

Ту су му, како се појашњава, непознатим предметом задали четири убодне ране у предјелу стомака, да би усљед тешког трауматског и хиповолемичког шока изазваног повређивањем и губитком крви наступила смрт. Таквог су га оставили у шуми и упутили се у непознатом правцу.

Сашина кћерка открила да ли се икад жалио на другу жену

Сашина кћерка открила да ли се икад жалио на другу жену


Пратите нас и путем Вибера