Сјеверна Македонија

Ово је мушкарац чије је тијело пронађено поред Вањиног

 • Извор: Агенције
 • 04.12.2023. 08:56

Панче Жежовски (74) из Велеса пронађен је мртав, а његов нестанак је пријављен 22. новембра.

Како је саопштило тужилаштво, исти људи стоје иза убистава Панчеа и Вање Горчевске (14), која је данас пронађена мртва.

Након мјера које су предузели полицијски службеници СВР Скопље, данас у околини Скопља је пронађено беживотно тијело малољетне Вање, пише "курир.мк".

У вези са оба случаја осумњичено је пет особа, од којих је троје задржано, једно је ван земље, а једно лице тренутно се налази у полицијској станици.


Хорор добио ново поглавље: Познат разлог свирепог убиства Вање (14)

Хорор добио ново поглавље: Познат разлог свирепог убиства Вање (14)

Подсјетимо, возило марке цитроен је пронађено запаљено, а након вјештачења обезбијеђени су материјални докази о умијешаности лица, за које ће, након комплетне документације, бити поднијета одговарајућа кривична пријава у координацији са јавним тужиоцем.

Из спроведених истражних радњи утврђено је да су оба убиства извршила иста лица, чији је мотив "себичност". Извршени су претреси у кућама и другим просторијама на подручју СВР Скопље, СВР Велес и СВР Штип, при чему су пронађени и одузети мобилни телефони, рачунари, возила и др.

Обављени су бројни разговори са породицама, познаницима и пријатељима, а у истражне радње свакодневно је било укључено неколико стотина полицајаца који су искључиво радили на овим случајевима.

Јавни тужиоци Основног јавног тужилаштва Скопље и Основног јавног тужилаштва Велес извршили су увиђај на двије локације на којима су пронађена тијела несталих.

Издати су налози за обдукцију тијела жртава. Такође су издати налози за прикупљање и вјештачење свих трагова и доказа са обје локације.


Шири се снимак односа два младића и дјевојке, укључила се полиција

Шири се снимак односа два младића и дјевојке, укључила се полиција

Јавни тужиоци су издали налоге за претресе више локација, обезбјеђивање снимака видео надзора, лоцирање на основу базних станица, анализу и форензику електронских уређаја, форензику материјалних трагова и доказа, укључујући аутомобил повезан са трагичним догађајима.

Након извршених доказа и наложених вјештачења, тужилаштво ће против свих осумњичених покренути одговарајуће поступке.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

  'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?