Gradačac

Ovo je Nizama Hećimović, ubijena je jer je prijavila nasilje

  • Извор: Аваз
  • 11.08.2023. 17:46

Nizama Hećimović žrtva je brutalnog ubistva Nermina Sulejmanovića koje je prenosio uživo na Instagramu.

Prijatelji i porodica u šoku i bolu se opraštaju od mlade i lijepe majke.

Na njenom profilu mogu se vidjeti slike sa kćerkicom, koja je još beba.

Muškarac je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledaocima da će uživo vidjeti ubistvo.

Hronologija: Kako je izgledao krvavi pir trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića

Hronologija: Kako je izgledao krvavi pir trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića

Potom se na videu vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi. Takođe, na videu se može čuti i plač djeteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

On se nakon jezivog ubistva uključio u lajv na Instagramu i komunicirao sa svojim pratiocima mirno, kao da se ništa nije dogodilo. Tada je rekao da je upucao i policajca, ali da ne zna šta se s njim dogodilo. Tom prilikom, najavio je i da "puni pištolj i ide dalje".

Sulejmanović je potom objavio i dvije fotografije na svom profilu, prvu sa ženom i djetetom, dok je na drugoj slici sam sa kćerkom.

ATV EKSKLUZIVNO: Na ovom mjestu je Sulejmanović izvršio drugo ubistvo

ATV EKSKLUZIVNO: Na ovom mjestu je Sulejmanović izvršio drugo ubistvo


Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм