Sarajevo

Ovo je Seljadin koji je pokušao oteti tašnu ženi, građani ga uhvatili

  • Извор: Ослобођење
  • 21.03.2023. 18:07

U centru Sarajeva, kod Vječne vatre, Sarajlije su svjedočile jednom neuobičajenom, ali i užasavajućem događaju.

Nepoznati muškarac oteo je tašnu jednoj ženi. Kako smo mogli čuti od jednog od očevidaca, nesretna žena je u tašni nosila pazar, kojeg je namjeravala predati u banku. Međutim, lopov joj je uspio otrgnuti tašnu. Žena je povikala za lopovom, koji se već dao u bijeg.

Međutim, nije daleko stigao. Ženina vika je uzbunila građane koji su tuda prolazili, a jedan od njih je potrčao za kradljivcem, sustigao ga i oborio ga je na zemlju. Kako bi ga onemogućio da se oslobodi sjeo mu je na leđa. Za to vrijeme drugi sugrađanin je pozvao policiju.

Kada su došli policajci ostalo im je samo da stave lisice na ruke lopovu, a da ženi vrate tašnu s novcem, kao i ostatak iznosa, kojeg je kradljivac već počeo u toku bijega trpati u džepove.

Kontaktirali smo Operativni centar MUP-a KS, ali nam za sada nisu mogli dati informacije o ovom slučajun piše Oslobođenje.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.