Beograd

Ovo je žena koja je spasila djevojčicu iz kandži oca monstruma

  • 28.03.2023. 11:54

Jezivo i nezapamćeno nasilje otkriveno je nakon što je žena došla u policijsku stanicu u Beogradu sa slomljenim nosem i modricama ispod očiju, te prijavila vanbračnog partnera Uroša Pašajlića (38) za nasilje, a potom je je šokirala inspektore, rekavši da njen vanbračni suprug godinama drži zaključanu u stanu kao roba svoju kćerku (8) i maltretira je.

"On je mene pretukao, slomio mi je nos još 19. marta, ali ja nisam smjela ni mogla da izađen iz stana po pomoć. Prijetio mi je, strašno ga se plašim. Znate, on ima kćerku iz prvog braka i dijete drži zatočeno u stanu! Morate je spasiti, umrijeće", navodno je rekla pretučena žena, poslije čega su policajci hitno reagovali, prenosi "Kurir".

Polciija je po prijavi pretučene žene otišla u stan na Zvezdari i tamo zatekla pravi užas.

Iznemogla i neuhranjena djevojčica bila je u kadi, nije mogla da hodi, ni da govori.

"Ne dozvoljava joj da izađe iz stana. To dijete nije vidjelo bijelog dana", navodno je rekla žena.

Inspektori su zanijemili na ove riječi i odmah se uputili na adresu gdje se nasilje dogodilo, a kada su provalili vrata stana zatekli su jezivu scenu. 

Djevojčica je nađena vidno izmučena u kadi.

"Dvije policajke su ušle u stan. Jedna je uzela dijete u naručje i odnijela ga iz tog pakla. Djevojčica je toliko mršava da izgleda kao beba, a ne kao dijete od osam godina. Vjerujte, ovo dijete je spaseno u posljednjem trenutku", ispričali su za "Kurir" stanari zgrade na Zvezdari.

Osumnjičeni se nalazi u bjekstu i policija traga za njim. Njemu se na teret stavlja da je izvršio tri krivična djela - nasilje u porodici, zlostavljanje i mučenje maloljetnog lica, kao i neispunjavanje porodičnih obaveza.

Na društvenim mrežama može se vidjeti da pretučena žena ima zajedničke fotografije sa osumnjičnim koji je u bjekstvu, kao i da on, gdje su skoro na svakoj fotografiji nasmijani.

Objavili su i da su u vezi od decembra 2021. godine, a da nije bilo nje, za djevojčicu se vjerovatno ne bi ni saznao.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.