Сви у шоку

Ово је жена коју је са дјецом убио муж у Тузли

 • Извор: н1инфо.ба
 • 21.05.2024. 11:27

Амела Чичкушић коју је заједно с двоје малољетне дјеце усмртио супруг, била је једна од омиљених медицинских сестара УКЦ Тузла међу колегама и пацијентима.

Сви запослени у УКЦ Тузла, грађани Тузле, али и цијела Босна и Херцеговина и регија су у шоку након стравичног злочина.

Амелине колегинице опраштају се од ње путем друштвених мрежа. За њу су имали само ријечи хвале и захвалност за све учињено, посебно у тешким тренуцима короне.

РХМЗ издао упозорење због времена које се очекује

РХМЗ издао упозорење због времена које се очекује

-Тузла, УКЦ и сви који су те познавали изгубили су много, бескрајно много… Ријетке су ситуације у којима мени недостају ријечи. Јако сам тужна и макар овако желим да ти одам почаст.. Нека остане записано да си била једна честита, вриједна, озбиљна, поуздана, хумана особа и савршена медицинска сестра… Једна од најбољих које познајем… Ковид је показао права лица многих од нас. Ја ћу те памтити по жустром кораку и бистрим, паметним, предивним црним очима. Никада ништа није остало незавршено. Никада ме ниси изневјерила, ни мене, ни пацијенте. Можда никада ниси добила формалну захвалницу, али хвала ти! Хвала ти у моје име и име многих живота које смо у тешким данима бранили заједно - навела је једна од колегиница са УКЦ Тузла.

Нови језиви детаљи из Тузле: Жену и дјецу убио сјекиром?!

Нови језиви детаљи из Тузле: Жену и дјецу убио сјекиром?!

Подсјетимо, њен супруг је починио самоубиство скоком са зграде, а потом су у стану у тузланском насељу Ступине пронађена тијела жене (34) и двоје дјеце старости од 9 и 2 године. Издате су наредбе за извршење обдукције и ДНК вештачења како би се утврдиле све околности овог стравичног злочина.

(н1)


Пратите нас и путем Вибера

 • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

  Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 11:00 Ловачки савети (Р)

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

  Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Документарни програм

  ''Документарни програм