Ниш

Ово су супружници који су се наводно угушили плином

  • Извор: Блиц
  • 01.12.2023. 12:42

Тијела супружника И.Н. (41) и Б.Н. (38) пронађена су у стану у којем су живјели у Нишу, а како се сумња, они су се отровали плином, јер се у просторији у којој су нађена њихова тијела осјећао мирис плина.

Како Блиц сазнаје они су били веома активни на друштвеној мрежи ТикТок, а на којој се њихови пратиоци опраштају потресним порукама.

Они дијеле њихове објаве уз потресне ријечи и пјесме.

– Нека им је лака земља, нека их анђели чувају. Стварно су били добри људи, бар су заједно отишли – пише на једној од објава.

Према незваничним сазнањима, њихова тијела је пронашао рођак када је 27. новембра око 13.15 особа дошао у стан у којем су живјели јер се, наводно, нису јављали на телефон.

Пронађена тијела супружника у стану

Пронађена тијела супружника у стану

У нишкој полицији је кратко потврђено само да су тијела двије особе – мушкарца старог 41 годину и жене старе 38 година, нађени у стамбеном објекту у којем су живјели.

– Обавијештено је Више јавно тужилаштво у Нишу. Полиција је предузела све мјере и радње из њене надлежности. Нема сумњивих околности – потврђено је у Полицијској управи у Нишу.

Преминули у сну од гушења

Чињеница да се у просторији осјећао плин снажно намеће сумњу да су супружници настрадали у сну усљед гушења плином, али ће тачан узрок смрти бити познат након обдукције.

Пратите нас и путем Вибера