Надомак Косјерића

Паника у селу након проналаска забетонираног тијела у бунару

  • Извор: Нова.рс
  • 10.10.2023. 13:16

Тијело непознатог мушкарца пронађено је прије тачно седам дана у плитком бунару на приватном посједу, у селу Шеврљуге надомак Косјерића, а према досадашњим информацијама, сумња се да је ријеч о убиству.

Тијело у фази распадања пронашао је мушкарац који користи имање на коме се налази бунар, а чији је власник његов комшија.

"Када му је нестала вода, он је отворио поклопац од бунара, а како није дубоко, видiо је да се налази неки бетон унутра. Позвао је комшију који је са кашиком багера извукао тај бетон и тада су угледали људски скелет и кости“, наводи саговорник портала Нова.рс.

Подигнута оптужница за Рибникар: Оцу дјечака ће се судити за више кривичних дјела

Подигнута оптужница за Рибникар: Оцу дјечака ће се судити за више кривичних дјела

Мушкарац је одмах обавијестио надлежне органе, а како су рекли мjештани , човјек не може да дође себи од шока.

„У тој рупи је највjероватније убачено тијело, а потом посуто кречом, па заливено бетоном. Тај бунар је чишћен прошле године, тако да је то нешто што се догодило у претходних годину дана. Власник имања не живи овде, већ је из Војводине, долази у Шеврљуге с времена на врijеме. За тај бунар није знало много људи, па су мjештани узнемирени јер то значи само једно, односно да је убица на слободи, а не зна се ко то може да буде“, каже мјештанин Шеврљуга за овај портал.

Бањалучанин ”закуцао” алкотест: На брзом путу возио са 4,05 алкохола у даху!

Бањалучанин ”закуцао” алкотест: На брзом путу возио са 4,05 алкохола у даху!

До сада су саслушана три лица, власник имања, човјек који је пронашао скелет и први комшија, а према сазнањима, сумња се да тијело није са територије општине Косјерић јер су сва нестала лица у претходних неколико година до сада пронађена.

Према ранијим сазнањима Нова.рс, обдукцијом није било могуће утврдити узрок смрти, као ни идентитет, а сумња се да је ријеч о кривичном дјелу.

Предузеће се даље мјере и радње како би се утврдиле околности под којима се смрт догодила. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)