Цазин

Пас луталица напао младу трудницу, теже повријеђена

  • Извор: Независне
  • 22.04.2024. 15:15

Трудница стара 22 године из Цазина, теже је повријеђена јуче када је на њу насрнуо пас луталица, а овај немили догађај десио се у насељу Вилењача.

Према доступним информацијама из полиције, напад се догодио када је несретна жена пролазила улицом у поменутом насељу, те ју је у том тренутку напао пас.

У страху, она је почела да трчи, те се у паници саплела, пала и доживјела теже повреде, а након што јој је пружена прва помоћ у Дому здравља у Цазину, пребачена је у Кантоналну болницу на даље лијечење, пише портал "независне".


Ужас у Бањалуци: Пронађено тијело мушкарца

Ужас у Бањалуци: Пронађено тијело мушкарца

Овај инцидент је још једном упозорио на проблем паса луталица у овоме граду и потребу предузимања мјера како би се осигурала сигурност грађанима, посебно у насељеним подручјима.

Број паса на улицама овога града значајно се повећао посљедњих мјесеци, а у Цазину не постоји склониште за напуштене животиње гдје би се они евентуално могли смјестити.

Идентичне проблеме, када је ријеч о псима луталицама, дијеле и сви други градови и општине на подручју Унско санског кантона, јер не постоји системско рјешење за напуштене животиње, а све мјере које се предузимају по том питању имају краткорочне ефекте.


Због картела

Због картела "Тито и Дино" биће приведен и директор ФУП-а Вахидин Муњић?


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм