Андријана Лазић

Пјевачица која је пала са 24. спрата у Дубаију од оца крила да има момка?

  • Извор: Република
  • 06.02.2024. 14:01

Пјевачица из Бијељине Андријана Лазић трагично је настрадала током пада са 24. спрата у Дубаију.

Њена мистериозна смрт и даље интригира јавност, а свакодневно се појављују нови детаљи из живота ове трагично настрадале пјевачице.

Посљедњи детаљи који су привукли пажњу јесу фотографије на Инстаграм профилу настрадале Андријане на којима се може видјети тетоважа у облику слова “Р” која је посвећена њеном бившем момку, којег је наводно крила.

Андријана Лазић и Раде отпочели су везу 2021. године када је и настала фотографија на њеном Инстаграму, међутим њен отац Небојша Лазић Зенга није одобравао везу своје кћерке.

ЕКСКЛУЗИВНО: Ухапшен Кинез који је побјегао из затвора у Требињу

ЕКСКЛУЗИВНО: Ухапшен Кинез који је побјегао из затвора у Требињу

„Њен отац Небојша је био јако везан за Андријану, она му је била зјеница ока. Имао је за њу велике планове. Осим државног посла у Основном суду у Бијељини гдје је радила, на шта је био поносан, посебно је истицао њене пјевачке могућности, те увијек говорио како ће она далеко да догура као пјевачица. У свему томе није налазио мјеста за њен приватни живот и момке, те је често говорио 'Нема она времена за момке сада, треба да се посвети каријери, прво да направи име, а онда нека ради шта хоће'. Андријани је отац био главна фигура и узор у свему, тако да није чудо што веза са Радетом није потрајала, имао је он своје прсте у томе“, открио је извор за Републику.

Иначе, Андријана са поменутим дечком има само једну заједничку фотографију, што говори да њихова веза ипак није потрајала.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.