Осумњичен за злостављање и мучење

Подигнута оптужница против Миљана Хофмана: Тужилаштво тражи годину дана затвора

  • Извор: Блиц
  • 14.12.2023. 11:22

Тужилаштво у Београду поднијело је оптужни приједлог Првом основном суду у Београду против осумњиченог Мијана Хофмана због сумње да је починио кривично дјело злостављање и мучење у односу на оштећеног А.А.

Како је саопштено из Првог основног тужилаштва, предложено је да се окривљеном Миљану Видовићу продужи притвор, те да суд након спроведеног доказног поступка окривљеног прогласи кривим због наведеног кривичног дјела и да му изрекне казну затвора у трајању од 1 године, као и да се Први основни суд у Београду огласи мјесно ненадлежним, с обзиром на то да је кривично дјело почињено у Иригу, те да упути списе Основном суду у Сремској Митровици, као стварно и мјесно надлежном, преноси Блиц.

Видовићева испунила обећање - Син погинулог хероја добио посао у Министарству финансија

Видовићева испунила обећање - Син погинулог хероја добио посао у Министарству финансија

– Даље, цијенећи све изведене доказе Тужилаштво је донијело ријешење којим је одбачена кривична пријава у односу на осумњиченог Љубана Видовића због једног кривичног дјела злостављање и мучење, будући да нема доказа да је исти присуствовао критичном догађају, односно да нема доказа којим би се поткријепила оправдана сумња да је осумњичени Љубан починио кривично дјело злостављање и мучење – наводи се у саопштењу.

Појавио се још један снимак Миљана Хофмана -

Појавио се још један снимак Миљана Хофмана - "Ајде дођи да ријешимо шта имамо"

Тужилаштво је донијело рјешење којим је одбачена кривична пријава у односу на Миљана и Љубана због једног кривичног дјела злостављање и мучење, јер је наступила застарјелост кривичног гоњења.

Ко може да издаје електронски новац

Ко може да издаје електронски новац

– У односу на оштећене А.А. и Д.И., као и у односу на свједока Р.Н., чијим исказима Тужилаштво није поклонило вјеру, а који су у супротности са другим изведеним доказима, а нарочито имајући у виду видео запис предметног догађаја, ово Тужилаштво формирало је предмет како би се утврдило да ли се у радњама именованих евентуално стичу сва битна обиљежја кривичног дјела давање лажног исказа или кривичног дјела ометање правде или неког другог кривичног дјела за које се гони по службеној дужности, те ће након обављених провјера и спроведеног доказног поступка бити донијета одлука о даљем поступању – наводи се у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера