ATV

Potvrđeno iz Tužilaštva

Podignuta optužnica protiv troje ljekara zbog smrti djevojčice Džene Gadžun

 • Izvor: Agencije
 • 08.06.2023. 22:33

Tužilaštvo Kantona podiglo je optužnicu protiv tri osobe zbog nesavjesnog liječenja koje je izazvalo smrt dvogodišnje djevojčice Džene Gadžun iz Kaknja.

Informaciju je za N1 potvrdila portparol Tužilaštva Azra Bavčić, a optužnica bi trebala biti upućena sudu na potvrđivanje.

Republika Srpska neće smanjivati plate i podizati kamatne stope

Republika Srpska neće smanjivati plate i podizati kamatne stope

Kako je rečeno, optužnica je podignuta protiv Suada Rožajca za teška krivična djela protiv zdravlja ljudi u vezi sa krivičnim djelom nesavjesno liječenje i krivično djelo zloupotreba položaja protiv Nine Jovanović i Jasmine Halimić.

Podsjetimo, malena Džena je 2021. godine upućena na rutinski zahvat.

Audijem udario šakala na auto-putu Banjaluka - Gradiška

Audijem udario šakala na auto-putu Banjaluka - Gradiška

Rutinski oftalmološki hiruški zahvat ljekara ordinacije dr Halimić u stomatološkoj ordinaciji dr Bejtović sa iznajmljenim anesteziologom dr Rožajcem i neverifikovanim aparatom - završio je fatalno, smrću malene Džene.

Džena je pala u komu i hitno prevezena na Pedijatrijsku kliniku KCUS-a, gdje su se ljekari borili za njen život šest dana.

Bujične vode u Banjaluci prouzorkovale štetu građanima

Bujične vode u Banjaluci prouzorkovale štetu građanima

Kako su ljekari KCUS-a rekli tada, prema riječima roditeljima Amile i Murisa, malenoj Dženi je samo srce radilo, moždane ćelije i pluća su bili van funkcije.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 18:10 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 18:11 Vremenska prognoza

  Svakog vikenda na programu ATV-a od 8:30h očekuje vas jedan od omiljenih vikend programa svih generacija i profila. U domaćoj produkciji, na šta smo posebno ponosni, emisija „Vikend vekerica“ već dugi niz godina na jedinstven način krasi program ATV-a.

 • 19:11 Bez komentara

  Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša