ATV

Beograd

Pojavila se stranica iz dnevnika djevojčice ubijene u "Ribnikaru": Njene riječi bole

  • Извор: Блиц
  • 14.09.2023. 15:49

Sofija Negić, jedna od devetoro ubijene djece u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 30. novembra 2022. godine napisala je u svom dnevniku kako joj je žao što se život Ane Frank završio tako rano, te riječi koje je napisala u svom dnevniku sada posebno bole.

Stranicu njenog dnevnika prenosimo u cjelosti:

"Dragi dnevniče,

U knjizi 'Dnevnik Ane Frank' radi se o odrastanju jedne mlade Jevrejke u okolnostima Drugog svjetskog rata. Opisuju se puno njena osjećanja, bila je vrlo uplašena, ali i veoma hrabra. Dok sam čitala knjigu, u meni su se budila razna osjećanja i razmišljala sam kako bi meni bilo da moram da se krijem u zatvorenom prostoru dvije godine i da mi život zavisi od toga. Bila bih uplašena kao i Ana i vjerovatno bih zbog toga, isto kao ona, mislila da sam kukavica.

Tokom čitanja knjige sam se osjećala vrlo tužno. I mislim da nekome, tako mladom, ne bi trebalo da se oduzme život. Ne samo njoj, već bilo kome, kako djeci tako i odraslima. Vrlo mi je žao što se njen život završio tako rano.

Tvoja Sofija".


Snimak iznenadio sve: Pogledajte šta je radilo obezbjeđenje Kim Džong Una

Snimak iznenadio sve: Pogledajte šta je radilo obezbjeđenje Kim Džong Una

Podsjetimo, 3. maja dječak ubica je u Osnovnu školu “Vladislav Ribnikar” došao naoružan, te ubio devetoro školskih drugara i čuvara škole.

Istraga je odmah utvrdila da je dječak ubica zločin do detalja planirao mjesec dana, da je imao skice škole i spisak potencijalnih žrtava, pa čak i da su neki označeni kao “prioriteti”, piše portal "Blic".

Dječak ubica je postao najmlađi masovni ubica na svijetu, a za razliku od drugih slučajeva u svijetu, on nijednog trenutka nije ni pomišljao da može da bude ubijen, a kamoli da digne ruku na samog sebe.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:45 Серија: Флибег (16+) (Р)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм