ATV

Brutalno nasilje

Pojavio se snimak krvničkog premlaćivanja: Batinaši navodno Belivuk i ekipa

 • Извор: Курир
 • 29.07.2023. 15:18

Snimak brutalnog prebijanja momaka u jednom kafiću isplivao je juče na društvenim mrežama, a u opisu uznemirujućeg snimka navedeno je da je on nastao u Pirotu i da su batinaši sa kapuljačama zapravo Veljko Belivuk i njegovi saradnici.

"Belocrkvanske novosti" objavile su na svom Facebook profilu video koji su snimile sigurnosne kamere, a na kom se vidi kako muškarci sa kapuljačama nasrću na drugu grupu mladića i krvnički ih udaraju šakama, stolicama i šutiraju ih.

"Snimak Belivuk i ekipa prebija u Pirotu lokalne momke u kafiću. Snimnjeno prije hapšenja Belivukove grupe. Do dan danas niko nije procesuiran za ovo nasilje", piše u opisu videa na pomenutom Facebook profilu.

Na snimku se ne vidi ni ko su napadači, a ni žrtve, ali se jasno vide brutalni udarci koje nekoliko nasilnika zadaje žrtvama.

Naime, rasprava je brzo eskalirala u fizički obračun i poslije nekoliko udaraca pesnicama, potegnute su stolice, a u tuču se uključuju gotovo sve osobe koje su se našla u lokalu.


Starici termiti pojeli životnu ušteđevinu!

Starici termiti pojeli životnu ušteđevinu!

Nije poznato koliko je osoba tada povriijeđeno, a prema informacijama koje daju "Belocrkvanske novosti", zbog ove tuče niko nije procesuiran.

Takođe, ne zna se ni kada je tačno ovaj snimak nastao, a na snimku stoji datum 15. novembar 2017. godine.

Ukoliko je ovaj datum na snimku tačan, nije moguće da je na snimku sam Veljko Belivuk, jer se on u to vrijeme nalazio u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu. Iz pritvora je izašao u maju 2018. godine.

Podsjetimo, Veljko Belivuk i Marko Miljković, već dvije i po godine se nalaze u pritvoru, a trenutno im se sudi za sedam jezivih ubistava i druga krivična djela.

Oni su ovaj put uhapšeni početkom februara 2021. godine, a prije toga su na isti datum, 4. februara, uhapšeni i 2017. godine.

S tim u vezi, ako je datum na snimku tačan i do tuče je zaista došlo 15. novembra 2017. godine, nemoguće je da su akteri Belivuk i Miljković jer su oni tada bili u pritvoru, od februara te godine do maja sljedeće godine.


Svjedok otkrio surove detalje likvidacija klana Velje Nevolje: Belivuk prijetio advokatici?

Svjedok otkrio surove detalje likvidacija klana Velje Nevolje: Belivuk prijetio advokatici?

"Belivuku i Miljkoviću tada je bilo u toku suđenje za ubistvo Vlastimira Miloševića na šinama. Na kraju tog postupka obojica su pravosnažno oslobođeni optužbi za taj zločin", podsjeća izvor "Kurira".

Međutim, ne treba isključiti ni mogućnost da je je datum na snimku možda pogrešan, ali ni mogućnost da su napadači zaista bili povezani sa kriminalnim klanom koji su predvodili Belivuk i Miljković, a koji je poznat po nasilju.

Пратите нас и путем Вибера

 • 15:30 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.